Povežite se s nama

Vijesti

Krajem listopada gotovi radovi na obnovi vrtića u Kostreni

Objavljeno

na


U skladu s planiranom dinamikom odvijaju se radovi na energetskoj obnovi vrtića u Kostreni na kojem je završena obnova krova, uklonjena stara fasada i ugrađena toplinska izolacija. Završetak radova trebao bi biti koncem listopada, a kroz koji dan trebali bi početi i radovi prve faze izgradnje dječjeg igrališta u Doričićima. Za izvedbu radova  putem javnog natječaja izabrano je društvo PARKOVI PLUS iz Rijeke, po ugovorenoj cijeni od 155.849,96 kuna  (bez PDV-a), dok je za uslugu opremanja izabrano društvo NIVETO iz Zagreba po ugovorenoj cijeni od 142.942 kune (bez PDV-a).

U Sportskoj dvorani Kostrena u potpunosti je obnovljen pod. Radovi vrijedni 300 tisuća kuna upravo su završeni pa će već od ovog tjedan svi korisnici dvorane moći neometano obavljati svoje redovne aktivnosti i treninge.

Četrdesetak radnih dana preostalo je do završetka radova na proširenju groblja u Svetoj Luciji. U tijeku su betonski radovi, radovi na odvodnji oborinskih voda, a uskoro bi trebalo krenuti i postavljanje podnih obloga, hortikulturno uređenje i postavljanje opreme. Na groblju u Svetoj Barbari završena je sanacija krova na mrtvačnici kao i hortikulturno uređenje rotora u Šoićima.

Reciklažno dvorište Kostrena dobilo je uporabnu dozvolu čime su stvoreni uvjeti za stavljanje u rad, a njime će upravljati KD Čistoća.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram