Povežite se s nama

Mozaik

Krajem mjeseca reinkarnacija riječkog Dark Circle Festivala

Objavljeno

na

I ove će se godine održati Dark Circle Festival. Prenosimo priopćenje organizatora:

“Iz pepela nekadašnjeg legendarnog benda Rising Dream uzdigao se zadarski ARISES te zapalio sve ljubitelje metala postavivši se debelo na listu najtraženijih bendova u HRu i okolici. U Rijeku prikladno dolaze iz mrtvih uzdići ovaj mračni festival i razoriti PALACH svojim novim hitovima.

S druge strane Hrvatske stiže napad iz samog srca Slavonije! Vječno nabrijana i nezamjenjiva KYMERA po prvi puta će stati u klupski prostor Rijeke i zdrobiti sve prisutne svojim thrash-death metalom.

Riječko vatreno pojačanje donose thrash metalci KREMATORIUM i uz zajamčeni pogo simbolično su žarište (n)ovog festivala. Kako bi održali plamen bratstva da vječno gori preko Učke, Udruga Ri Rock, pozvala je iz Pule mlade heavy metal snage ARRIVAL da otvore festival.

Prije i nakon nastupa bendova pripremljena je slušaonica riječkih metal bendova kao znak potpore riječkom metalu. Uz ulaz od 30kn i u manjem izdanju, Dark Circle fest, od milja zvan DarkO, zagrijat će nas u hladnoj noći 31.01.2020. i održati vatru riječkog metala da gori.”, stoji u priopćenju organizatora.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram