Povežite se s nama

Vijesti

Kreće avio linija Rijeka – Varšava, povratna karta već od 350 kuna

Objavljeno

na
Zračna luka Rijeka u proteklih desetak dana ponovno je malo živnula, pojedine avio linije opet su uvedene, pa je tako u srijedu na dva međunarodna leta Eurowings iz Hamburga i airBaltic iz Rige stiglo ukupno 229 putnika, dok je je odlaznih putnika bilo 127.

“Zanemarive brojke u usporedbi s prošlom godinom, ali s obzirom na situaciju vrlo zadovoljavajuće…”, istaknuli su iz zračne luke.

No, posebno dobra vijest je stigla iz Poljske čiji je nacionalni avio prijevoznik LOT Polish Airlines najavio uvođenje linije Rijeka – Varšava sva nedjelje, počevši od 05. srpnja.

Trenutno se i avio karte za taj let nude po akcijskim cijenama, pa se tako taj atraktivni europski grad može posjetiti za svega nešto više od 20 eura, tako da povratna avio karta ispadne oko 350 kuna.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže