Povežite se s nama

Vijesti

Kreće dogradnja sustava javne vodoopskrbe na Zapadnom Zametu

Objavljeno

na
U srijedu, 13. listopada započet će radovi na dogradnji ukupno 185 metara sustava javne vodoopskrbe u ulicama Avelina Turka i Mirka Jengića.

Radovi u Ulici Avelina Turka od kućnog broja 4 do 20 i u Ulici Mirka Jengića od kućnog broja 1 do 3 izvodit će se u fazama i njihov je završetak predviđen sredinom prosinca ove godine.

Radovi će prvo započeti polaganjem 160 metara javnog vodovoda u Ulici Avelina Turka, koja će se od kućnog broja 4 do 20 zatvoriti za promet te će se promet vozilima u smjeru čvora Diračje i Kastva privremeno odvijati obilaznim pravcima, regulirano prometnim znakovima.

Tijekom polaganja 25 metara vodovodnih cjevovoda u Ulici Mirka Jengića od kućnog broja 1 do 3, čiji se početak radova očekuje krajem studenog ove godine, promet vozilima privremeno će se odvijati jednim prometnim trakom. Naizmjenično propuštanje vozila slobodnim prometnim trakom bit će regulirano semaforima.

Kako ističu u Komunalnom društvu Vodovoda i kanalizacije, radove izvodi MK Gradnja iz Viškova, a nadzor i poslove koordinatora zaštite na radu House d.o.o. iz Rijeke.

Ukupna vrijednost investicije iznosi 514.517,95 kn bez poreza na dodanu vrijednost.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram