Povežite se s nama

Vijesti

Kreće izgradnja još jednog nebodera u projektu Rio na Kantridi

Objavljeno

na

Foto: Mr. Fly / SkyscrapercityStambeno – poslovna građevina Rio u narednih godinu – dvije dodatno će porasti novim neboderom, a pripremni radovi već su nedavno započeli te je u proteklim danima postavljen kran.

Radi se o fazi B projekta Rio Kantrida koji bi trebao imati 11-12 katova sudeći prema vizualizaciji te ukupno 78 stambenih jedinica s garažnim prostorom isključivo za stanare i spremištima.

“Smješten na vrlo popularnoj poziciji koja opravdano slovi kao najpoželjnija i najatraktivnija višestambena lokacija na zapadnom dijelu grada, pruža mnoge sadržaje u neposrednoj blizini: dvije osnovne škole (Kantrida i Zamet), četiri dječja vrtića, sportsku dvoranu Zamet, otvorene teniske terene u Marčeljevoj Dragi, bazenski kompleks, plaže s lučicom i šetnjicom lungomare, stadion Kantrida, shoping centar, odlična prometna povezanost, blizinu gradskih linija i zračnih luka, te brojne druge pogodnosti za ugodan život. Ovi stanovi pružaju savršenu kombinaciju udobnosti, eleganacije i funkcionalnosti te izuzetne praktičnosti blizine svih potrebnih sadržaja za život. Blizina Opatije dodatna je vrijednost ove pozicije. Svaki stan pažljivo je osmišljen kako bi odgovarao različitim životnim stilovima, od prostranih obiteljskih prostora do kompakntih jedinica za pojedince ili parove kao i dva luksuzna penthousa na vrhu zgrade za one željne luksuza”, navodi se u opisu stanova koji se već sad nude putem Dogma agencije za nakretnine.

Stanovi su sljedećih kvadratura i tipova:

– 1s+db (od 44,98 – 60,27m2);
– 2s+db (od 67,92 – 119,63m2);
– 3s+db (od 83,82 – 106,25m2);
– 4s+db penhouse (233,30m2 / 233,70m2)

Kraj radova je predviđen za drugi kvartal 2025. godine. Cijene ovise o orijentaciji stanova, pogledu na more i modelu plaćanja te se kreću u rasponu od 3.390€ do 4.290€/m2 (uključen PDV).

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže