Povežite se s nama

Sport

Kreće Regionalna liga, Primorje prvu utakmicu igra na Kantridi protiv Radničkog

Objavljeno

naUsuret prvom kolu Regionalne lige i utakmice protiv KVK Radničkog u Trofejnoj sali Bazena Kantrida održana je konferencija najave utakmice i protivnika.

Konferenciji su prisustvovali pomoćni trener Boban Voštić i primorjaški napad Maroš Tkač i Dario Rakovac.

Boban Voštić, pomoćni trener Primorja EB: “U suštini početak sezone je nama znan, izvlačenjem skupina kako Regionalne lige tako i Euro kupa uvidjeli smo protivnike, pri pripremi, jedina razlika je u nazivima natjecanjima. S obzirom da smo u stvaranju jedne nove momčadi, skupljanju iskustva iznimno smo zadovoljni s obzirom na odrađeno u Kvalifikacijskim turnirima Euro kupa. Sada naš fokus definitivno prelazi na Regionalnu ligu, odnosno prvo kolo i ekipu Radničkog. Guillaime Dino, francuski reprezentativac kao i Dobožanov na golu su najopasniji pojedinci. Mi smo po povratku iz Marseillea radili na rekuperaciji ekipe i pripremi taktike za utakmicu. S obzirom na pripremu treninga i utakmice – taktičkog dijela želimo zadržati maksimalno dobru atmosferu koja vlada u momčadi te pružiti najbolju igru koju u ovom trenutku možemo i hoćemo.”

“Radnički ima svojih nedostataka koje i mi vidimo te smatramo da će pozitivna atmosfera pridonijeti našoj vjeri u pobjedu. Prvenstveno mislimo na sebe i da odradimo dogovoreno, te vidimo ako je to dobro” – zaključio je završno pomoćni trener Voštić.

Dario Rakovac osvrnuo se na prošli turnir i utakmicu: “Dugo putovanje u Francusku, turnir je odrađen – mislim da smo iz turnira izvukli poruke na čemu trebamo raditi, gdje je nedostatak. Smatram da smo odmorni dovoljno da pokažemo Radničkom da se oni nisu ovdje došli odmarati, već da će svi vidjeti našu dobru igru. Informacije o jakim pojedincima imamo i na dva stupa ekipe Radničkog koje je trener Voštić spomenuo temeljimo obranu i postavu utakmice.”

Maroš Tkač odlučan je: “Nama je najbitnije da uđemo u utakmicu 100%, koncentrirano i vjerujem u pobjedu. Nadam se da će na tribinama biti što više gledatelja, igramo domaću utakmicu te želimo pobjediti.”

“Stepenica po stepenicu, sada je na redu Radnički kada to bude gotovo idemo na Budvu koja nas čeka u subotu. Na sastanku je sve dogovoreno, a rezultati istog će se viditi sutra” – zajedno su istaknuli Primorjaši.

Ulaznice za utakmicu mogu se kupiti jedan sat prije utakmice na blagajni Bazena po cijeni od 20,00 kn.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram