Povežite se s nama

Vijesti

Kreću dvogodišnji radovi na Krčkom mostu, uvodi se privremena regulacija prometa

Objavljeno

naU utorak 15.09.2020. godine počinju radovi sanacije kolničke ploče mosta Krk kao dijela državne ceste D102, uz zamjenu asfaltnog zastora i hidroizolacije te dovršetak primarne sanacije i zaštite svih preostalih betonskih površina mosta od utjecaja i posljedica agresivnog djelovanja klorida iz morske vode. Radi duljine ukupnog zahvata i uvjeta izvođenja radova uz istovremeno sigurno i maksimalno protočno odvijanja prometa, radovi su podijeljeni u 4 faze od kojih prva počinje navedenog dana sa radovima na kolniku velikog luka.

Svaka od 4 faza radova će se odvijati na jednoj polovini kolnika jednog luka (veliki i mali luk mosta Krk). Stoga će u utorak 15.09.2020. godine početi postavljanje privremene zaštitne barijere i uspostave privremene regulacije prometa, koji će se odvijati u zoni radova na velikom luku mosta Krk uz naizmjenično odvijanje prometa dvosmjerno po jednom prometnom traku.

Ukupno trajanje radova u sve 4 faze je predviđeno kroz 2 godine, pri čemu će se u periodima vrlo visoke prometne potražnje tijekom turističkih sezona omogućiti odvijanje prometa u punoj širini kolnika bez opstrukcija i izvođenja radova. U cilju postizanja što boljeg vođenja prometa i sigurnosti korisnika na ovom dijelu ceste D102, mole se svi vozači za strpljivost, poštivanjem postavljene prometne signalizacije te održavanjem sigurnosnog razmaka.

Sve informacije o privremenim regulacijama na autocestama bit će redovito objavljivane putem redovitih izvješća HAK-a u medijima i na web stranici Autoceste Rijeka-Zagreb d.d. (ARZ) i Hrvatskih autocesta d.o.o. (HAC). Također sve dodatne informacije mogu se dobiti na besplatnom info telefonu 0800 0111 i 0800 0422.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram