Povežite se s nama

Vijesti

Kreću dvogodišnji radovi na Krčkom mostu, uvodi se privremena regulacija prometa

Objavljeno

na


U utorak 15.09.2020. godine počinju radovi sanacije kolničke ploče mosta Krk kao dijela državne ceste D102, uz zamjenu asfaltnog zastora i hidroizolacije te dovršetak primarne sanacije i zaštite svih preostalih betonskih površina mosta od utjecaja i posljedica agresivnog djelovanja klorida iz morske vode. Radi duljine ukupnog zahvata i uvjeta izvođenja radova uz istovremeno sigurno i maksimalno protočno odvijanja prometa, radovi su podijeljeni u 4 faze od kojih prva počinje navedenog dana sa radovima na kolniku velikog luka.

Svaka od 4 faza radova će se odvijati na jednoj polovini kolnika jednog luka (veliki i mali luk mosta Krk). Stoga će u utorak 15.09.2020. godine početi postavljanje privremene zaštitne barijere i uspostave privremene regulacije prometa, koji će se odvijati u zoni radova na velikom luku mosta Krk uz naizmjenično odvijanje prometa dvosmjerno po jednom prometnom traku.

Ukupno trajanje radova u sve 4 faze je predviđeno kroz 2 godine, pri čemu će se u periodima vrlo visoke prometne potražnje tijekom turističkih sezona omogućiti odvijanje prometa u punoj širini kolnika bez opstrukcija i izvođenja radova. U cilju postizanja što boljeg vođenja prometa i sigurnosti korisnika na ovom dijelu ceste D102, mole se svi vozači za strpljivost, poštivanjem postavljene prometne signalizacije te održavanjem sigurnosnog razmaka.

Sve informacije o privremenim regulacijama na autocestama bit će redovito objavljivane putem redovitih izvješća HAK-a u medijima i na web stranici Autoceste Rijeka-Zagreb d.d. (ARZ) i Hrvatskih autocesta d.o.o. (HAC). Također sve dodatne informacije mogu se dobiti na besplatnom info telefonu 0800 0111 i 0800 0422.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram