Povežite se s nama

Sport

Krenula prodaja ulaznica za OFC New Generation

Objavljeno

na




Kickboxing klub Opatija Fight Club nakon brojnih organiziranih velikih međunarodnih evenata odlučio je ove godine pokrenuti i seriju evenata na kojima će prilika biti pružena prvenstveno mlađim i manje iskusnim borcima.

Prvi event OFC New Generation održat će se već 21. veljače u maloj dvorani opatijske sportske dvorane “Marino Cvetković”, a na popisu bi se trebalo naći ukupno 11 amaterskih i semi-pro kickboxing mečeva po K1 pravilima.

Popis mečeva je objavljen još prije par dana, a i dalje su u glavnoj ulozi dva talentirana 18-godišnjaka. Lovro Brčić, inače član OFC-a, može se pohvaliti da je vice-prvak Hrvatske, a s druge strane ringa naći će se zagrebački borac Anto Širić koji je protekle godine na prvenstvu svijeta u Italiji osvojio srebrnu medalju.

Pretprodaja ulaznica započela je u subotu 07. veljače u poslijepodnevnim satima u Monokiniju u Opatiji te u caffe baru Olimp koji se nalazi na prvom katu sportske dvorane “Marino Cvetković” u Opatiji. Cijena ulaznice je 35 kuna, a trenutno ih je ostalo još tek stotinjak s obzirom na to da je gotovo polovica ulaznica već pronašla svoje vlasnike u ranoj pretprodaji u dvorani OFC-a.

OFC New Generation 1 popis borbi:

Lovro Brčić (Opatija) VS Anto Širić (Zagreb)
Amel Dizdarević (Poreč) VS Besmir Helshani (Rijeka)
Ranko Lazić (Opatija) VS Sean Šturbej (Pazin)
Amer Smailbegović (Opatija) VS Stefan Žarić (Mengeš SLO)
Dominik Frković (Opatija) VS David Miletić (Rijeka)
Matic Pranjić (Ljubljana SLO) VS Ante Borovina (Rijeka)
Samanta Krizmanić (Opatija) VS Lea Terseglav (Ljubljana SLO)
Marin Slavić (Opatija) VS Kristijan Kontuš (Pazin)
Daniel Gvero (Rijeka) VS Luka Jurkić (Zagreb)
Edvin Sejdini (Opatija) VS Jurica Škarica (Rijeka)
Rajmond Kolaj (Opatija) VS Žan Podboršek (Mengeš SLO)

OFC-NewGeneration1

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže