Povežite se s nama

Vijesti

Krk Info dobio svoje digitalno izdanje na pet jezika

Objavljeno

na
Grad Krk je poslovno, administrativno i kulturno središte otoka Krka i atraktivna turistička destinacija u kojoj se spajaju predivna priroda, plaže, očuvane tradicije i povijesne lokacije koje svake godine u grad Krk privuku brojne posjetitelje.

Upravo iz tih razloga cijelo područje grada Krka, koje uključuje i ruralno zaleđe grada sa sve popularnijom ponudom OPG-ova i agroturizma, u gospodarskom je smislu snažno orijentirano upravo na turizam i uslužne djelatnosti.

Kako bi posjetiteljima ponudili jednostavan način za razumijevanje sadržaja i lakše snalaženje u gradu Krku, kreiran je Krk Info vodič.

Vodič Krk Info na jednom mjestu donosi informacije o lokalnoj turističkoj i ugostiteljskoj ponudi te ponudi smještaja, znamenitostima, atrakcijama i izletima, kao i brojne servisne infomacije, od značaja za turiste, ali i turističke djelatnike.

Cilj vodiča je omogućiti korisniku da lakše pronađe informacije o turističkoj ponudi te odabere i prilagodi istu svojim interesima tijekom boravka u destinaciji. – ističe Ivana Kovačić, direktorica Turističke zajednice Grada Krka.

Krk Info sadrži 67 stranica i podijeljen je u devet segmenata:

Što vidjeti, Aktivan odmor, Plaže, Gastronomija, Kako se zabaviti, Gdje odsjesti, Korisne informacije, Okružje grada Krka i Kalendar događanja.

Pripremu vodiča izradio je TZ grada Krka u suradnji sa tvrtkom Makol marketing – tržišne komunikacije d.o.o..

Vodič je dostupan na hrvatskom, slovenskom, engleskom, njemačkom, talijanskom jeziku, a preuzeti ga možete na web stranicama Turističke zajednice grada Krka.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram