Povežite se s nama

Vijesti

Krpan: Prometni centar Rijeka Plusa je nadstandard u Hrvatskoj

Objavljeno

naPovodom Dječje karnevalske povorke koja će se ove subote održati u centu Rijeke i koja zahtjeva uvođenje privremene regulacije prometa, zamjenica gradonačelnika Sandra Krpan i učenici Prometne škole posjetili su Prometni centar Rijeka plusa.

Prometni centar Rijeka koji djeluje već 20 godina jedini je takav centar u cijeloj Hrvatskoj te ima ključnu ulogu u optimiziranju i pametnom upravljanju prometa gradom. Funkcioniranje sustava koji se sastoji od upravljanja 16 nadzornih kamera i 80 prometnih raskrižja putem kojih se efikasno upravlja prometom u realnom vremenu, objasnila je voditeljica Prometnog centra Ana Tomljanović, a voditeljica Odjela za odnose s javnošću Rijeka plusa Dragana Šmitran Babić dodala je kako su i ove godine zbog potreba održavanja Dječje karnevalske povorke, stručne službe Rijeka plusa izradile elaborat privremene prometne regulacije prometa.
„U subotu će nam centar grada biti pun malih maškarica i na nama odraslima je da adekvatno pazimo na njih“, rekla je Šmitran Babić.

„Prometni centar Grada Rijeke izuzetno je važan dio Rijeka plusa i važan segment prometne sigurnosti u našem gradu stoga mi je drago što sam danas, zajedno s učenicima Prometne škole mogla na licu mjesta saznati više o njegovom funkcioniranju“, rekla je zamjenica gradonačelnika Sandra Krpan i dodala kako je na razini Hrvatske ovdje riječ o jednom nadstandardu. „Sigurnost svih sudionika prometa izuzetno je važna s posebnim naglaskom na sigurnost djece, posebice u situacijama kao što je predstojeća subota kada će grad okupirati djeca, stoga i ovim putem šaljemo poruku i pozivamo sve građane na oprez u prometu i da se svi zajedno pridržavamo prometne kulture kako bi sve prošlo u najboljem redu“, rekla je Krpan.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže