Povežite se s nama

Vijesti

Krpan: Prometni centar Rijeka Plusa je nadstandard u Hrvatskoj

Objavljeno

naPovodom Dječje karnevalske povorke koja će se ove subote održati u centu Rijeke i koja zahtjeva uvođenje privremene regulacije prometa, zamjenica gradonačelnika Sandra Krpan i učenici Prometne škole posjetili su Prometni centar Rijeka plusa.

Prometni centar Rijeka koji djeluje već 20 godina jedini je takav centar u cijeloj Hrvatskoj te ima ključnu ulogu u optimiziranju i pametnom upravljanju prometa gradom. Funkcioniranje sustava koji se sastoji od upravljanja 16 nadzornih kamera i 80 prometnih raskrižja putem kojih se efikasno upravlja prometom u realnom vremenu, objasnila je voditeljica Prometnog centra Ana Tomljanović, a voditeljica Odjela za odnose s javnošću Rijeka plusa Dragana Šmitran Babić dodala je kako su i ove godine zbog potreba održavanja Dječje karnevalske povorke, stručne službe Rijeka plusa izradile elaborat privremene prometne regulacije prometa.
„U subotu će nam centar grada biti pun malih maškarica i na nama odraslima je da adekvatno pazimo na njih“, rekla je Šmitran Babić.

„Prometni centar Grada Rijeke izuzetno je važan dio Rijeka plusa i važan segment prometne sigurnosti u našem gradu stoga mi je drago što sam danas, zajedno s učenicima Prometne škole mogla na licu mjesta saznati više o njegovom funkcioniranju“, rekla je zamjenica gradonačelnika Sandra Krpan i dodala kako je na razini Hrvatske ovdje riječ o jednom nadstandardu. „Sigurnost svih sudionika prometa izuzetno je važna s posebnim naglaskom na sigurnost djece, posebice u situacijama kao što je predstojeća subota kada će grad okupirati djeca, stoga i ovim putem šaljemo poruku i pozivamo sve građane na oprez u prometu i da se svi zajedno pridržavamo prometne kulture kako bi sve prošlo u najboljem redu“, rekla je Krpan.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2023.
Prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. od dana 29.11.2023.godine ponovno radi po uobičajenom radnom vremenu, i to od ponedjeljka do petka od 6:30-19:30 sati, a subotom od 7:30-16:30 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti i putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže