Povežite se s nama

Mozaik

KRUG, službeni tribute band EKV, početkom proljeća u Pogonu kulture

Objavljeno

naU petak, 05.04.2019. s točnim početkom u 22 sata, Pogon kulture ugostit će KRUG – EKV official tribute band iz Beograda.

Sa svojim najvećim hitom „Par godina za nas“ nisu ni slutili da se pred njima otvorila glazbena vječnost. Ekatarina Velika ostavila je snažan trag u cjelokupnoj rock sceni i mnogim bandovima postala uzor u stvaralaštvu. Danas i i 25 godina nakon smrti Milana Mladenovića, moćni zvuk Ekatarine Velike odzvanja generacijama.

Koliko su sve generacije i dalje oduševljene njihovim hitovima potvrđuju i danas rasprodani koncerti širom regije. Official EKV Tribute band Krug sačinjen je od dijela glazbenika koji su svirali u originalnoj postavi Ekatarine Velike.

Članovi benda Krug EKV:
Bubnjevi – Marko Milivojević
Član originalne postave grupe EKV. U EKV je došao 1991. godine, svirao na albumima “Dum Dum” i “Neko nas posmatra”, i live “Kao u snu”. Prije EKV svirao u “Partibrejkersima”, kasnije u “Električnom orgazmu”, “U škripcu”, “E-play” i “Vlado Divljan & Old Stars Band”.

Bas gitara – Dragiša Uskoković Ćima
Član originalne postave EKV. Prije EKV svirao u grupi “Sirova koža” i snimio veliki broj projekata za različite izvođače. U EKV je došao 1991. godine, svirao na albumu “Neko nas posmatra” i live “Kao u snu”, kao i na velikom broju živih svirki u tom periodu.

Vokal i gitara – Nemanja Dašić – svira u “Vampirima”

Klavijature – Dejan Tomović Tomke
Surađivao je s velikim brojem beogradskih bendova, svirao u “Vampirima”. Sudjelovao je u autorskom projektu njujorškog (hip-hop power rock) benda “Cypha’z god’z”.

Bend “Krug” nastao je prije 10 godina kao fuzija glazbenika: članova originalne postave grupe “Ekatarina Velika” i skupine ljudi koji su više od dva desetljeća na glazbenoj sceni Beograda. Zajednička im je ljubav prema glazbi i umjetnosti. Dijele veliko poštovanje prema jednom od najvećih r’n’r bendova s ovih prostora koji ih je inspirirao u raznim fazama života. Motivirani su željom da sačuvaju sjećanje na Ekatarinu Veliku – Milana, Bojana, Margitu. Iako su svjesni njihove potpune nezamjenjivosti, mladim naraštajima koji nisu mogli čuti Ekatarinu Veliku uživo žele pružiti mogućnost da osjete dio tog duha (a starijim generacijama da obnove sjećanja).

Krug EKV tribute svoje koncerte doživljava kao privilegiju da s gostima i publikom podijele fascinaciju jednom od najutjecajnijih i najcjenjenijih rock grupa na ovim prostorima.

Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji po 40 kn u Dallas Music Shop Rijeka, The Beertija – Rijeka te online na www.entrio.hr
Ulaz na dan koncerta će iznositi 60 kn.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram