Povežite se s nama

Vijesti

Kruzer “Norwegian Gem” ponovno u Rijeci s 3.500 putnika

Objavljeno

na

Foto: Ratomir Savić

Iako još nismo zakoračili u glavnu turističku sezonu, velik broj gostiju uživa u turističkoj ponudi grada, čemu u prilog govore i sjajni turistički rezultati u prva četiri mjeseca, gdje se Rijeka pozicionirala u „Top 10“ destinacija  po ukupnom turističkom prometu.

Dio gostiju koji dolaze u destinaciju su i putnici brodova za kružna putovanja, kojih je prošle godine bilo više od 40.000 tisuća. Danas je u riječku luku uplovio treći ovogodišnji kruzer Norwegian Gem s gotovo 2500 putnika i više od 1000 članova posade te time nastavio izvrstan trend potpunog opravka tog segmenta tržišta.

Za goste s kruzera organiziraju se brojni izleti, a najveći dio preferira ostanak u destinaciji i njezinoj okolici. Tako se i ovog puta najveći broj gostiju odlučio za posjet Trsatu i užem centru grada, zatim Riječkom prstenu i Opatiji, a manji dio odlazi na otok Krk i u Zagreb.

Kako bi se gosti kruzera osjećali ugodno i kako bi njihov prvi utisak o destinaciji bio što bolji pobrinuli su se Grad Rijeka, Turistička zajednica grada Rijeke i Turistička zajednica Kvarnera zajedno s Lučkom upravom Rijeka, koji organiziraju prigodan program dobrodošlice i osiguravaju informativne brošure i promotivne materijale za što kvalitetnije provedeno vrijeme u našem gradu.

Sudeći prema dolascima kruzera u svibnju pred nama je još jedna fantastična kruzing godina, a slijedeći brod za kružna putovanja u riječku luku stiže već početkom srpnja.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže