Povežite se s nama

Sport

Kujundžić opet “udario” po Babiću: On je najveće laprdalo u borilačkom sportu koje poznajem

Objavljeno

naU posljednje vrijeme postalo je prilično očito da riječki kickboksač Mladen Kujundžić i boksač Alen Babić ne gaje dobre odnose. Davno prije, dok je Babić živio u Rovinju, zajedno su spomenuta dvojica sparirali. Stvar je krenula nizbrdo nakon što je Alen Babić izjavio kako je na sparingu „istukao“ sve u Rijeci i okolici te da je u potražnji za kvalitetnim sparing partnerima otišao u Zagreb. To je iznimno povrijedilo Mladena Kujundžića koji se pronašao prozvanim s tim izjavama Alena. On smatra kako Alen priča laži. Čak je i na svom Facebook i Instagram profilu objavio prepiske i snimke njihovih sparinga kako bi dokazao ljudima stvari koje priča.

Nakon određenog zatišja, Mladen se ponovno oglasio na svom Facebook profilu komentirajući Babićeve izjave u nedavnom gostovanju u Podcast Inkubatoru. Babić je tada izjavio sljedeće:

„Ovo još nisam nikome rekao, ovo ti je ekskluziva. Kažem ja njemu: ‘Nisi to trebao raditi, stvarno nije bilo u redu. Prodao si se ni za što, dopisivao se s Hrgovićem. Malo bez veze’. I on [Tom Little] mi kaže: ‘Moram ti nešto reći, nešto me muči’. Rekoh: ‘Reci, brate, što god’. Kaže: ‘Sauerland mi je nudio novac za pripreme, da se dođe spremiti u Zagreb za mene’. Možeš li to vjerovati? Znači, ljudi su mu nudili sve da ga što bolje spreme da mene pobijedi. To mi je smiješno. Rekao je da neće, nije on takav čovjek. Zahvalio im se i od*ebao ih. Pitao sam ga: ‘Jesi siguran?’. Kaže: ‘Morao sam ti reći’. Osjećao se kao da ide protiv mene, i išao je. Stvarno sam bio dobar s njim, što god treba, čak sam mu i pomogao neke stvari gore. Baš je glupo ispalo“, kazao je Babić.

To je potaknulo Kujundžića na novu reakciju:

“Ovaj pojma nema što priča, tako da mi nije ništa čudno za ovu izjavu. Dva ista pitanja mu postavite dobit ćete tri različita odgovora jer ne zna što priča. ON STVARNO NE ZNA ŠTO PRIČA. Mogao bi sam sa sobom napraviti intervju i zadovoljit će sebe, a bome i nas kojima je on sprdnja jer bi mogao postavljati pitanja koja mu pašu pa da može pričati o sebi, a ovako nije to to. Najveće laprdalo u borilačkom sportu koje ja poznajem, Bože sačuvaj Savage.”

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže