Povežite se s nama

Sport

Kujundžić osvojio FEA-in pojas u poluteškoj kategoriji

Objavljeno

na
Mladen Kujundžić (33) je novi prvak FEA-ine poluteške kategorije (do 95 kg). Riječki kickboksač je na priredbi u Ciorescuu u Moldaviji pobijedio domaćeg borca Alexandrua Burduju, to mu je bio 28. trijumf u karijeri.

Kujundžić je nakon pet rundi do pobjede stigao podijeljenom sudačkom odlukom, a u četvrtoj rundi je protivnika poslao u nokdaun, ali se Moldavac oporavio, javlja Croring.

Njih dvojica su se borili i 2019. godine, a i tada je Mladen podijeljenom sudačkom odlukom nakon dodatne četvrte runde.

“Ja sam novi prvak FEA-e u -95kg! Jako sam želio ovu pobjedu, više od Borduje i zato sam uspio. hvala svima koji su me podržavali i vjerovali u mene. Prvi put u karijeri sam se borio na 5 rundi i za titulu, lako mi je kad vidim koliku podršku imam od vas.

Hvala dragom Bogu što mi je dao toliku snagu i zdravlje da izdržim sve ovo, hvala mojim trenerima, hvala cijelom Dynamite Gymu i svima koji su uključeni u moje treninge”, proučio je Kujundžić nakon pobjede.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram