Povežite se s nama


Nema trgovačkog centra u Hrvatskoj koji stalnim akcijama ne pokušavaju zadržati svoje postojeće kupce i privući nove, pa se tako uz malo volje vrlo često može proći jeftinije prilikom nabave svakodnevnih uobičajenih namirnica.

Iznimka, naravno, nisu ni riječke Plodine, koje ovih dana na akciji imaju sir Gouda Jager koji se umjesto 59,99 kuna po kilogramu trenutno promovira po prodajnoj cijeni od 29,90 kuna po kilogramu.

No, jedan njihov kupac obratio nam se pritužbom da je prevaren te mu je sir naplaćen po punoj cijeni, pa je tako oštećen za ukupno gotovo 50-ak kuna. Iako je na pakiranju sira jasno vidljiva njegova cijena te istaknuta akcija, kupac je tek nakon dolaska kući primijetio na računu da mu je naplaćena puna cijena.

“Jutros smo u Plodinama Kukuljanovo kupili sir na akciji po cijeni od 29,90 kuna po kilogramu. Na siru piše spomenuta cijena, dok je na računu naplaćen po punoj cijeni od 59,99 kuna po kilogramu. Kupili smo tri pakiranja, svaki od priližno 500 grama. Da smo kupili samo jedan, vjerojatno na ukupnom računu ni ne bismo primijetili razliku od približno 15 kuna, pa vjerujem da je slično i s ostalim kupcima”, požalio nam se kupac Ivo Š. s molbom za objavom vijesti te je priložio fotografiju sireva i računa.

Ovu žalbu proslijedili smo i Plodinama, a njihov komentar na ovu situaciju objavit ćemo nakon njegova primitka.

plodine-sir