Povežite se s nama

Vijesti

Kurelić dao ostavku na mjesto predsjednika Gradskog vijeća u Opatiji

Objavljeno

naNepune protekle dvije godine u Gradskom vijeću Grada Opatije na funkciji predsjednika nalazio se Robert Kurelić iz Akcije mladih koji je do te pozicije došao zahvaljujući koalicijskom sporazumu između dva izborna kruga s velikom koalicijom koju predvodi SDP.

Prema tom sporazumu tijekom ove godine došlo bi do zamjene predsjednika, odnosno to mjesto drugu polovicu mandata pripadalo bi članu SDP-a, ali do promjene ipak dolazi ranije. Kurelić je, naime, sazvao sjednicu Gradskog vijeća za 2. svibnja, a prva točka dnevnog reda je upravo njegova ostavka.

Ostavku je dao, kako saznajemo, iz osobnih razloga, a uskoro nakon toga uslijedit će i njegovo potpuno povlačenje s opatijske političke scene.

Na istoj toj sjednici birat će se i novi predsjednik Gradskog vijeća, a u ovom trenutku još se ne može sa sigurnošću utvrditi tko će to biti. Zasigurno daleko najveće šanse za tu poziciju ima upravo predsjednik SDP-a Fernando Kirigin, ali preostaje za vidjeti idućeg tjedna kome će predstavnička većina dati povjerenje.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram