Povežite se s nama

Sport

Kvarnerska sezona lova na veliku ribu uspješno je završila uz tunu od 55 kg

Objavljeno

na
Posljednje ovogodišnje kvarnersko natjecanje u lovu na veliku ribu završilo je ulovom tune. Sretni ribolovci iz redova domaćina, ekipa Šime pod vodstvom kapetana Brune Trifunovića ulovila je tunu tešku 55 kilograma i tako odnijela pobjedu na trećem županijskom natjecanju. Prema riječima kapetana ovo je bila slatka pobjeda, na svojem terenu odnijeli su pobjedu i to prvom tunom koju je mladi kapetan ulovio otkada se bavi lovom na veliku ribu.

Na Plavoj terasi dodijeljena je i posebna nagrada, ekipi Emily iz Kraljevice za fair play, odnosno za poseban doprinos i angažman tijekom svih natjecanja.

Članovi Kluba za sportski ribolov na moru BIG OM iskoristili su njivičko natjecanje za kratak rezime sezone: održana su tri jednooddnevna županijska natjecanja i jedno trodnevno međunarodno, zabilježeno je preko 30 zagriza tune, ulovljeno je 9 tuna teških oko 740 tuna, sudjelovalo je sveukupno preko 60 posada (oko 240 natjecatelja)

– Ove godine priključile su se dvije nove mlade ekipe s ovog područja, a treća je u pripremi. To je naš cilj: animirati mlade, educirati ih i otvarati im nove mogućnosti za život. Težimo stvaranju pozitivne energije i obogaćivanju svojega kraja svojim djelovanjem! Stvorili smo pozitivnu klimu. Natjecanja je obilježila jaka konkurencija posada, a sve je proteklo regularno. Presretna sam kada vidim kako se natjecatelji međusobno poštuju i kako jedan drugoga bodre kada su u prilici ostvariti ulov, rekao je predsjednik omišaljskog Kluba Tomo Sparožić istaknuvši posebnu zahvalnost svim pokroviteljima i sponzorima koji su svojim angažmanom doprinijeli organizaciji, a posebno partnerima Hotelima Njivice.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram