Povežite se s nama

Mozaik

Kvarnerski hoteli pripremili posebne ponude za domaće turiste

Objavljeno

na

Hotelima u Hrvatskoj je i dalje dozvoljen rad nakon što su proteklog vikenda uvedene stroge epidemiološke mjere, a također i dalje mogu raditi ugostiteljski objekti u sklopu hotela, ali samo za njihove goste.

To je potaknulo više hotela na kvarnerskom području da kreiraju posebne ponude usmjerene prema domaćim turistima.

Navis – Opatija

“Svima je potreban bijeg od svakodnevnih obveza, a Navis je savršeno mjesto za to. Opustite se uz najljepši pogled i gourmet ručak ili večeru”, poručuju iz opatijskgo hotela Navisa koji je pripremio dva dnevna paketa:

– smještaj u komfornoj Superior dvokrevetnoj sobi s balkonom i pogledom na more od 12:oo d0 22:00h
– korištenje sadržaja SPA zone (zona opuštanja, finska sauna i otvoreni bazen s grijanom vodom)
– degustacijski meni od četiri slijeda po osobi za ručak ili večeru (piće nije uključeno u cijenu

Cijena paketa iznosi 1.080 kuna za dvije osobe ili 1.630 kuna za dvije osobe za degustacijski meni od sedam slijedova.

Kukuriku – Kastav

“Posebna adventska ponuda za dvoje u specijalno dizajniranim sobama i delikatesnim slow food menijem od sedam slijedova. Razmasite sebe i svoja nepca”, opisuju svoju paket iz kastavskog hotela i restorana Kukuriku koji uključuje:

– jedno noćenje s doručkom za dvije osobe
– piće dobrodošlice
– slow food večera za dvije osobe u sedam slijedova

Cijena paketa za dvije osobe iznosi 1.750 kuna, a nude i popust od 40 posto na cijenu za drugo noćenje.

Esplanade – Crikvenica

Posjetite gastro-oazu hotela, uz sobu za dnevni odmor odaberite gratis ručak ili večeru te se opustite u wellness zoni. Cijena: 450 kuna

Prilagođavajući svoje poslovanje u „novim normalnim“ uvjetima prepunih ograničenja, Jadran d.d. je odlučio od prošle subote, kada su na snagu stupile nove nužne epidemiološke mjere Nacionalnog stožera civilne zaštite u svrhu sprečavanja daljnjeg širenja epidemije korona virusa, u svojem boutique hotelu Esplanade u Crikvenici gostima ponuditi opciju dnevnog odmora. Ovakva ponuda vrijedi do daljnjega i za sve goste koji će odsjedati u Esplanadi u narednih četiri tjedna, koliko bi trebale trajati nove epidemiološke restrikcije u cijeloj zemlji.

“Novi epidemiološki uvjeti – novi obrasci ponašanja. Svi gosti koji budu odsjedali kod nas i koristili usluge boravka, bilo noćenja ili dnevnog smještaja, moći će biti posluženi hranom i pićem. Ono što je najvažnije da registracijom svih u svakom trenutku imamo pregled dolazaka i kretanja svih naših gostiju. Naravno, osigurali smo provođenje svih propisanih epidemioloških mjera, od odgovarajuće potrebne kvadrature prostora za svakog gosta, najviših higijenskih standarda pri pripremi i posluživanju naših kulinarskih specijaliteta i pića, pa do dezinfekcije i prozračivanja prostora. Jednostavno, novi uvjeti traže od nas da im prilagođavamo i naše poslovanje”, naglašava Goran Fabris.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram