Povežite se s nama

Vijesti

Riječki ugostitelji su disciplinirani, policija nema zabilježen nijedan slučaj rada nakon najnovih mjera

Objavljeno

na

Foto: Petar Trinajstić
Tijekom prošlog vikenda u Hrvatskoj smo bili svjedoci kako su u pojedinim gradovima interventni policajci radili racije te zatvarali ugostiteljske objekte koji nisu poštivali najnovije stroge epidemiološke mjere po kojima je njihov rad zabranjen. Pojedini vlasnici ugostiteljskih objekata čak su bili uhićeni pod optužbom za širenje zaraznih bolesti.

Provjerili smo je li bilo takvih ili sličnih slučajeva na području Rijeke i ostatka naše županije.

Iz Policijske uprave primorsko – goranske otkrili su kako su kvarnerski ugostitelji ipak puno discipliniraniji te se propisane mjere poštuju.

“Izvješćujemo kako proteklog vikenda, odnosno od 28. studenoga kada je stupila na snagu Odluka Nacionalnog stožera o zatvaranju ugostiteljskih objekata, policijski službenici u redovnom obilasku i nadzoru ugostiteljskih objekata na području nadležnosti PU primorsko-goranske, nisu evidentirali počinjenja kršenja odredbi navedene Odluke”, otkrili su za Fiuman iz PUPG.

Dio javnosti protekla dva dana putem društvenih je mreža prozivao pojedine ugostitelje da su nastavili raditi nakon uvedenih novih mjera, no u njihovom slučaju radi se o dostavi ili isporuci hrane na pragu, što mjere ipak dozvoljavaju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram