Povežite se s nama

Sport

Labroviću, Pjaci i Pašaliću poziv, Fruku pretpoziv za Euro

Objavljeno

naNediljko Labrović, Marko Pjaca i Marco Pašalić nalaze se na popisu izbornika Zlatka Dalića za Europsko prvenstvo 2024. kojem će od 14. lipnja do 14. srpnja domaćin biti Njemačka. Okupljanje reprezentativaca je u nedjelju 26. svibnja u Zagrebu nakon čega će otputovati u Rijeku gdje će, u kampu HNK Rijeka, odradit završne pripreme za Euro.

Izbornik Zlatko Dalić honorirao je i odlične nastupe Tonija Fruka. Ofenzivac Rijeke dobio je pretpoziv za Europsko prvenstvo i ukoliko se ukaže potreba izbornik će istog aktivirati.

Reprezentacija će u Rijeci boraviti do 7. lipnja, a 3. lipnja odigrat će prvu pripremnu utakmicu protiv Sjeverne Makedonije, dok će 8. lipnja u Lisabonu odmjeriti snage s Portugalom. Na Europskom prvenstvu Hrvatska će igrati u skupini sa Španjolskom, Italijom i Albanijom.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže