Povežite se s nama

Vijesti

LC Waikiki stiže u Galeriju Bakar

Objavljeno

na

LC Waikiki, jedan od vodećih globalnih modnih brendova, sa preko 1200 trgovina u 58 zemalja diljem svijeta i na četiri kontinenta, otvara svoju trgovinu na Kukuljanovu. Povodom otvorenja trgovine u Galeriji Bakar od 2. do 4. kolovoza, ne propustite sjajnu 3+1 promociju.

Jedan od vodećih svjetskih maloprodajnih lanaca, LC Waikiki, sutra, u srijedu, 2. kolovoza u 12:00 sati otvara vrata svog dućana na Kukuljanovu, u Galeriji Bakar. Tijekom prva tri dana, od 2. do 4. kolovoza, LC Waikiki je odlučio razveseliti svoje kupce svojom širom svijeta prepoznatljivom 3+1 ponudom – najjeftiniji od četiri kupljena artikla, dobivate gratis.

Ovo je već peti dućan LC Waikikija u Hrvatskoj, nakon Zagreba, Splita, Vinkovaca i Rijeke, s ambicioznim planovima za daljnje širenje.

LC Waikiki je poznat kao brend koji svojim kupcima nudi više opcija boja i veličina od svojih konkurenata. U svakom trenutku u trgovinama LC Waikiki možete pronaći više od 40.000 različitih artikala u svim bojama i veličinama za sve članove obitelji – od beba, preko tinejdžera pa sve do žena i muškaraca. Uz njihovu liniju sportske odjeće, gotovo je nemoguće ući u njihovu trgovinu i izaći praznih ruku. Osim širokog izbora, brend je poznat po najboljem omjeru cijene i kvalitete na tržištu, kao i sniženjima i posebnim ponudama tijekom cijele godine.

Moto brenda je da svi zaslužuju dobro se odijevati te u tom duhu LC Waikiki nudi moderne kolekcije za sve članove obitelji po razumnim cijenama.

Radeći s timom dizajnera iz cijelog svijeta i koristeći samo najkvalitetniji turski pamuk, LC Waikiki stvara odjeću koja je moderna, ali i dostupna svima.

 

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.02.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa (Jelačićev trg 3) dana 02.i 04.03.2024. godine iznimno raditi od 6:30 do 13 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produljivati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže