Povežite se s nama

Mozaik

Legendarni Pankrti ovog petka u Rijeci s postavom iz 1985. godine

Objavljeno

na
Nakon višegodišnje pauze Pankrti se, kao jedan od najvažnijih i najuvjerljivijih punk-rock bendova na ovim prostorima, u sklopu proslave 45 godina karijere i promocije novog koncertnog albuma “Turneja pomirenja/Live in Zagreb 1985” upućuju na kratku adventsku turneju 2022 u sklopu koje se s tri koncerta vraćaju u Hrvatsku.

Antologijske pjesme i danas aktualnih tekstova, nevjerojatna energija benda i odlična atmosfera na nedavnom koncertu pred 5000 ljudi u ljubljanskom Tivoliju itekako su dobar razlog da se veselimo njihovom ovogodišnjem dolasku u Rijeku u Klub Palach.

Danas nastupaju u istoj postavi iz 1985. godine, posljednjoj i konačnoj koja je snimila posljednje studijske albume “Pesmi sprave” (1985), “Sexpok” (1987), kao i koncertne “Stožice 2017 – Gospodje Jest Vam Ne Verjamem” (2018) i ovaj nedavno objavljeni “Turneja pomirenja/Live in Zagreb 1985”.  Peter Lovšin – vokal, Slavc Colnarič – bubnjevi, Boris Kramberger – bas, Bogo Pretnar – gitara, Marc Kavaš – gitara.

Riječki koncert održat će se u Palachu ovog petka, 02. prosinca, s početkom u 20 sati. Ulaznice su u prodaji putem sustave MojeKarte po cijeni od 90 kuna.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram