Povežite se s nama

Svega tri dana dijeli nas od velikog koncerta za tradicionalnu riječku obitelj – Let 3 spreman je za Torpedo 5. studenog u Rijeci! Nakon nedavnog koncerta za Antivalentinovo koji je bend održao u veljači ove godine u rasprodanom Domu sportova, Let 3 još je veći spektakl pripremio za riječku publiku. Svojevrsni hommage riječkom rocku i njegovim sljedbenicima zasigurno će biti koncert za pamćenje, a iz benda poručuju kako imaju jako puno municije koju će rasporediti tako da svi odu kućama zadovoljni i ispunjeni.

Osim sjajnog koncertnog događaja, na prodajnom štandu Dallas Recordsa moći će se kupiti i posebno dizajnirane majice ’tradicionalna rock obitelj’ pripremljene ekskluzivno za ovu prigodu i otisnute u ograničenoj nakladi. Uz majice, u prodaji će biti i izdanja Let3 po povoljnim promotivnim cijenama.

A kako bi ova višegeneracijska fešta bila još i bolja, u goste su pozvali dva sjajna benda. Uz Let 3 nastupit će legendarni slovenski punkeri – NIET i mladi riječki bend Moskva.

Niet su još od osnivanja 1983. godine etablirani kao jedni od najboljih predstavnika tadašnje ljubljanske hard-core punk scene, a nastupali su uz najveća punk imena, a između ostalog i s riječkim Parafima te bili dio  tada najvažnijih festivala poput Yurma. Bend se razilazi zbog odlaska većine članova u vojsku, kasnije i zbog tragične smrti prvog pjevača Primoža Habiča, no 2008. se ponovo vraćaju na scenu i kontinuirano djeluju i nastupaju do danas.

”Čast nam je sudjelovati na koncertu Leta 3 povodom izdavanja novog albuma. Let 3 zaista cijenimo, a koncertu se radujemo i zato što ćemo prvi put nastupiti u Rijeci – gradu u kojem se rodilo toliko dobrih bendova. Nadamo se da će svi biti zadovoljni našim nastupom.” (Igor Dernovšek, Niet)

Na pozornici će im se pridružiti i Moskva koja se ovih dana predstavila s novim singlom i spotom „Reci mi sve“, a finalizirali su i svoj treći album koji će sasvim sigurno predstaviti ovu subotu u Torpedu.

„Bit će to izvrsna prilika za predstaviti dio našeg novog materijala koji smo, zamislite, snimili ovog ljeta samo par metara dalje. A kako zvuči, svakako dođite i provjerite! „(Vladimir Tomić, Moskva)

Riječani su još jednom pokazali kako je Rijeka najveći rockerski grad u Hrvatskoj jer se ‘obiteljske’ulaznice po cijeni od 100 kuna za 3 osobe odlično prodaju i još ih je malo ostalo – zato svi koji još nisu svoje ulaznice mogu osigurati na prodajnim mjestima Eventima ili u riječkomDallas Music shopu. Osim ‘obiteljskih’ u prodaji su u ‘redovne’ ulaznice po 50 kuna, za jednu osobu.