Povežite se s nama

Mozaik

Liburnia Film Festival ponovno pripremio zanimljiv edukativni program

Objavljeno

naLiburnia Film Festival i ove godine nudi sjajan edukativni program! Svoje prve filmske korake moći ćete napraviti na radionicama “Filmska početnica” i “Prvi put snimam” koje se provode u suradnji s kolegicama i kolegama iz udruga Filmaktiv i Restart. Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a jedino što trebate učiniti jest prijaviti se do 20. kolovoza 2019.

U potrazi za pričom ovogodišnja tema Filmske početnice je “Tragači – kolažni princip prikupljanja”, a namijenjena je djeci u dobi od 7 do 10 godina. Kroz tri dana radionice polaznici će proći kroz osnove tehnike stop animacije, kolektivno će razviti ideje za kratke medijske zapise i istražiti medijske mogućnosti i ograničenja. Kroz ulogu tragača sakupljat ćemo tekstove, slike, zvukove, napuštene materijale i predmete iz naše okoline, kako bismo istražili na koje sve načine možemo pronaći priču. Radionicu pripremaju Vanja Babić i Vanda Kreutz iz udruge Restart. Radionica će se održavati od 27. do 29. kolovoza od 19 do 20 sati u Vili Antonio.

Filmaktivovci Igor Crnković i Sara Salamon od 26. do 30. kolovoza pripremaju radionicu “Prvi put snimam”. Na radionici možete steći osnovna znanja i vještine potrebne za izradu kratkog dokumentarnog filma, te naučiti ponešto više o specifičnostima žanra. Polaznici radionice imat će priliku raditi s kamerom i snimačem zvuka, montirati materijale i, naravno, uživati u svakom koraku. Radionica je namijenjena polaznicima u dobi od 14 godina na više, a održavat će se svih pet dana od 15 do 19 sati u Vili Antonio.

Za prijavu na radionice potrebno je poslati mail na liburniafilmfestival@gmail.com. Za radionicu “Prvi put snimam” potrebno je podnijeti prijavu do nedjelje 19. kolovoza, a za “Filmsku početnicu” do ponedjeljka 20. kolovoza. U mailu je potrebno navesti naziv radionice na koju se prijavljujete, kontakt podatke polaznika/skrbnika (ime i prezime, broj mobitela, mail) te dob polaznika.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram