Povežite se s nama

Vijesti

Liburnia Riviera Hoteli dobili novog predsjednika uprave

Objavljeno

na
U najvećoj opatijskoj hotelskoj tvrtki Liburnia Riviera Hoteli (LRH) nastavlja se ubrzana potraga za vodstvom tvrtke, i imenovan je već četvrti predsjednik Uprave otkad je LRH koncem 2019. preuzeo njemački Gitone.

Tako je prošlo jedva pola godine od imenovanja Vladimira Bošnjaka na mjesto predsjednika Uprave LRH, a već stiže njegova zamjena.

Nadzorni odbor u utorak je za novog predsjednika uprave vodeće opatijske hotelske kuće imenovao dosadašnjeg člana Uprave Karla Eckerstorfera, koji je u Upravi od ovog ljeta, a novi član Uprave biti će Dušan Mandič iz Portoroža, bivši član Uprave Hotela Bernardin.

Izvori Poslovnog dnevnika upućeni u domaće turističko tržište ističu kako ova dinamika otkaza i smjena na čelu kompanije može ukazivati na veliku nestabilnost u poslovanju pa i nesrazmjer između očekivanja novog vlasnika LRH i onoga što je zapravo kupio.

Dakle, bit će ovo četvrta sreća za njemačku brodograditeljsku obitelj Lürssen čija je tvrtka Gitone Adriatic u studenom 2019. preuzela Liburniju, kupnjom udjela od četiriju tvrtki – SNH Alfa, SNH Beta, SNH Gama i SN Pectinatus.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram