Povežite se s nama

Mozaik

Lijepe vijesti za ljepšu tebe: Pokloni si odlične beauty tretmane i poboljšaj si raspoloženje!

Objavljeno

na

U Beauty centru by Dina studeni je mjesec u kojem je fokus na brizi o zdravlju i ljepoti. Popričali smo s Dinom Maršanić, vlasnicom jednog od najprepoznatljivijih riječkih beauty centara.

Prosinac nam je blizu i u pravilu mu se veselimo jer je to mjesec darivanja i dobrog raspoloženja, ali nam se zbog trenutne situacije sve to čini miljama daleko.

“Rastužuje me ova situacija, kao i sve, vjerujem. Čini mi se kao da smo život stavili na čekanje i povukli se u svoja četiri zida u očekivanju nekih boljih vremena. Možda je baš zato idealan trenutak da si poklonimo nešto, baš sada, samo za nas.”, rekla nam je Dina.

Promocija koju su pripremili za studeni nosi ime Ljepša ja, zbog osjećaja koji rezultati tretmana mogu donijeti, a to su zadovoljstvo i oduševljenje koji su nam prijeko potrebni.

“Razmišljali smo što možemo ponuditi, a da stvorimo onaj pravi feel good moment i tako smo osmislili tretmane prilagođene ovoj situaciji. Fokusirali smo se na oči i ruke jer su nam oči, prilikom nošenja maske, najistaknutiji dio lica, a na ruke jer su zbog učestalog pranja i dezinficiranja vrlo osjetljive. Za oči smo osmislili paket Natural look koji uključuje tretman ugrađivanja trepavica te oblikovanje i bojanje obrva, a za ruke smo pripremili Reviderm manikuru koja je jedinstvena po tome što uz pomoć mikrodermoabrazije uklanjamo odumrle stanice s kože i dajemo joj priliku da se sama regenerira. U paketu REVIDERM manikure nalazi se i REVIDERM OPC Hand impression krema.”, objašnjava Dina.

Osim tretmana za lice, u Beauty centru by Dina pripremili su i Full Body paket koji je rijetkost na tržištu jer sadrži kvalitetne tretmane za tijelo koji u sinergiji aktivno doprinose topljenju masti, kilograma, eliminaciji vode, detoxu organizma i vraćanju tonusa.

“Jako sam ponosna na ovaj bogati paket koji se sastoji od ukupno 27 tretmana. Što njima želimo postići? Potičemo cirkulaciju, razbijamo masne stanice koje potom eliminiramo iz tijela, koži
vraćamo tonus i odstranjujemo površinske nečistoće. U suradnji sa nutricionisticom Martinom Linarić, posložili smo i JELOVNIK 1200 kcal da zaokružimo cijeli proces mršavljenja, oblikovanja i brige o tijelu”, Dina otkriva.

I za kraj, disciplinirane i vjerne klijentice treba i nagraditi! Po završetku svih Full body tretmana, Beauty centar by Dina nagrađuje vas REVIDERM analizom lica i REVIDERM Beauty break tretmanom:

“Beauty centar by Dina ujedno je i REVIDERM premium centar. REVIDERM-ova analiza kože naš je poklon vjernim klijenticama i, vjerujemo, motivacija da svoju kožu bolje upoznaju. Osim analize kože, tu je i Beauty break tretman, osmišljen kao tretman koji ne oduzima puno vremena jer traje svega 30 minuta, unutar kojih licu pružamo dozu čiste njege i vraćamo mu izgubljenu svježinu.”

Neka nam ovo vrijeme bude motiv da se posvetimo sebi. Činjenica je da je dobrih vijesti malo, a možda baš paketi i tretmani koje su pripremili u Beauty centru by Dina svojom kvalitetom, pristupačnošću i postignutim rezultatima, postanu vaša dobra vijest.

Posjetite ovu beauty oazu na adresi Ulica Pod Kaštelom 9, nazovite i dogovorite svoje besplatne konzultacije na broj 091/169-34-14, a brigu o vašoj ljepoti i njegu vašeg tijela prepustite sigurnim i stručnim rukama.

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram