Povežite se s nama

Mozaik

Liposukcijska dijeta hit je u Hollywoodu, a njezin autor Kenan Mandra ove subote dolazi u ZTC

Objavljeno

naLiposukcijska dijeta je posebna prehrana koja se temelji na konzumaciji prirodnih masti i eliminaciji ugljikohidrata. Također podržava vraćanje hrani naših predaka i izbjegavanje prepakiranih, polugotovih i rafiniranih proizvoda. Tijekom trajanja dijete unose se i suplementi aminokiselina koji potiču razgradnju masti u tijelu, a ovo je dijeta koja je vrlo popularna i kod holivudskih glumaca, a pridržavali su je se također brojni poznati Hrvati.

Autor liposukcijske dijete je nutricionist Kenan Mandra, iz tvrtke International Health. On tvrdi da je usavršio dijetalni program za zdravo i brzo mršavljenje. Program liposukcijske dijete nema veze s liposukcijskom operacijom, osim što ima zajednički cilj da brzo otopi masnoće u organizmu.

“Noninvasive liposuction™ (Liposukcijska ishrana) je integrirala LowCarb/mediteransku dijetu i mehanizme hormonalne regulacije tjelesne mase u jedinstveni ultimativni protokol za mršavljenje i održavanje kilaže”, navode stručnjaci iz International Health.

Liposukcijska prehrana uključuje vraćanje hrani koju su jeli naši preci, a to uključuje prirodne masti nađene u životinjama i biljkama. Ta dijeta nije stroga i ne uključuje izgladnjivanje, ali uvelike smanjuje unos ugljikohidrata.

Kenan Mandra smatra da je šećer najveći problem današnje prehrane pa se liposukcijska dijeta temelji na unosu masti i proteina, uz unos aminokiselina putem suplemenata. Tako se potiče razgradnja masti u tijelu, odnosno metabolizam koristi vlastite zalihe masnoća kao izvor energije.

Upravo autor te vrlo popularne dijete bit će gost na najnovijem izdanju ZTCaffea u ZTC-u, a sve o liposukcijskoj dijeti direktno od Mandre moći ćete doznati od Mandre ove subote, 23. ožujka, s početkom u 18 sati.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram