Povežite se s nama


Liburnija tijekom ljeta tradicionalno ima mnogo fešta, a početkom rujna sve sad već tradicionalno završava uz Dane Ičića, čiji su organizatori i ove godine uložili dodatan trud i pripremili prilično zanimljiv program, a u glavnoj ulozi nalazi se dugovječni bend Psihomodo pop koji u Lučici Ičići nastupa u petak, 08. rujna s početkom u 21h.

“Head lineri ovogodišnje manifestacije Dani Ičića biti će zagrebačka grupa Psihomodo pop, grupe uz koju su odrastale mnogobrojne (rock) generacije. Kao predgrupa nastupiti će grupa Pacific bullets iz Zadra koja “praši” sve najbolje rock ‘n’ roll, rockabilly i hitove sličnih glazbenih usmjerenja 60-ih, 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća.

Nakon 2014 g. i fešte uz TBF ovo će zasigurno biti koncert koji će ponovno napuniti lučicu i plažu u Ičićima dobrom vibrom i brojnim poklonicima dobrog starog rocka. Za vas smo pripremili brdo dobre cuge i klope kao i prvi puta za pivske sladokusce “craft corner”.

Oni najbrži i najzagriženiji moći će nakon fešte nastaviti tulum na “after boat partyju” na brodu Mariška koji će voziti iz Ičića u Opatiju, pa u Rijeku. Na vama je samo da dođete i uživate u zadnjoj ljetnoj fešti na Liburniji”, poručuju organizatori Dana Ičića uz napomenu kako je ulaz na koncert besplatan.