Povežite se s nama

Mozaik

“Ljeto na Ljetnoj” u kolovoz s bogatim programom

Objavljeno

na


Kazališna predstava za djecu „Hrabri mornar Popaj“,  jučer održana na maloj Ljetnoj pozornici kao treća kazališna predstava iz ciklusa gostovanja zagrebačkog Kazališta Tvornica lutaka, okupila je oko stotinjak velikih i malih posjetitelja u Opatiji. Omiljeni mornar iz stripa i crtanog filma sa sidrima istetoviranim na podlakticama, stavljen je u današnje vrijeme i naše podneblje. Popaj plovi otvorenim morem u društvu svojih ljubimica – Ćaknute koke i simpatične djevojke Olive, a mirno more i ljubavne račune pokušava im pomrsiti ljubomorni Grubač. Hrabrom Popaju to ne predstavlja problem jer on uz sebe uvijek ima porciju špinata od kojeg postaje snažan i pobjeđuje sve suparnike, a tako je bilo i u jučerašnjoj priči.

Iako ima preko 80 godina, Popaj je još uvijek jednako iskren i direktan lik kojem su generacije roditelja, baka i djedova zahvalne što njihovi mališani jedu ovo zeleno lisnato povrće.

Smijeha na Ljetnoj pozornici nije nedostajalo ni dan prije, u subotu, 1. kolovoza kada su se na scenu popeli članovi comedy kolektiva SplickaScena. U stand-up showu nazvanom „Mi muškarci, vi žene“, muškarci su bili Tomislav Primorac, Josip Škiljo, Ivica Lazaneo i Ante Travizi koji su publici iz perspektive komičarskog uma iznijeli razne životne i ljubavne anegdote i frustracije koje prate muško-ženske odnose, a da se publika prepoznala u istima, često su potvrđivali spontanim aplauzima.

„Ljeto na Ljetnoj“ nastavlja s bogatim programom u kolovozu, naravno uz poštivanje preporučenih epidemioloških mjera. Spomenut ćemo samo da je sljedeća prilika za druženje s glumcima Tvornice lutaka 22. kolovoza s početkom u 19 sati uz kralja džungle „Tarzana“. Ako ste ljubitelj stand-up komedije, 14. kolovoza nikako ne smijete propustiti nastup Željka Pervana i njegov „Izlazak iz ormara“. Od glazbenih gostovanja, očekuju nas Vlatko Stefanovski, Ana Rucner, Marko Škugor i Massimo. Detaljnije informacije potražite na www.festivalopatija.hr i na telefon 051271377.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram