Povežite se s nama

Vijesti

Ljubav je to – riječke šapice hrle u novi Pet centar u ZTC-u

Objavljeno

na
Pet centar, vodeći lanac specijaliziranih trgovina za kućne ljubimce, danas je za VIP goste svečano otvorio svoju najnoviju trgovinu, u popularnom Zapadnom trgovačkom centru (ZTC-u) u Zvonimirovoj ulici 3.

Brojni poznati posjetitelji, zajedno sa svojim jednako poznatim mezimcima, prvi su imali priliku otkriti do sada najmoderniji koncept i jedinstvenu atmosferu nove Pet centar trgovine te uživati u ekskluzivnom događaju, odabranim delicijama i iznenađenjima koje im je pripremio Pet centar, uz naravno najbolji shopping za ljubimce nove generacije.

Njihovo oduševljenje najbolja je preporuka za uspješno veliko otvorenje novog Pet centra za sve ljubimce i njihove vlasnike, već sutra, u subotu, 17. lipnja, uz darove dobrodošlice za svakog ljubimca i 20% popusta na sve za članove Pet centar kluba vjernosti, cijeloga dana.

“Iako je tvrtka osnovana prije više od 20 godina u Hrvatskoj, još uvijek postoji prostor za rast. Ove godine udvostručili smo broj trgovina u Hrvatskoj. Za 2024. godinu imamo veliki broj novih lokacija u pripremi – nekoliko ključnih mjesta po veličini i kvaliteti gdje planiramo donijeti nešto što do sada nije viđeno u jugoistočnoj Europi. Izuzetno smo sretni i ponosni što otvaramo još jednu trgovinu Pet centra, pogotovo kada je riječ o tako modernoj poslovnici. Na radost svih vlasnika kućnih ljubimaca, širenje Pet centra uspješno se nastavlja na području Rijeke, i s nestrpljenjem očekujemo sve buduće susrete,” izjavio je Timo T. Tervo, izvršni direktor Pet Network Internationala.

Svaka šapa ima svoju omiljenu trgovinu

Ljubimci jako dobro znaju da je Pet centar sinonim za stručnost, ljubaznost, vrhunsku brigu, kvalitetu i širok izbor, a to potvrđuje i najnovija Pet centar trgovina u riječkom ZTC-u. Uz bogat izbor hrane, najraznovrsnije opreme i igračaka za kućne ljubimce, novi Pet centar nudi i jedinstvenu uslugu veterinarskog savjetovanja, s doktorom veterinarske medicine koji je vlasnicima ljubimaca svih vrsta uvijek rado na raspolaganju za savjete o najboljoj prehrani i njezi, u skladu s individualnim potrebama njihovih ljubimaca, u svakoj životnoj fazi.

“Nije tajna da su kućni ljubimci nepogrešivi kada je riječ o pronalaženju proizvoda koje vole, a i najboljih trgovina u kojima su dostupni njihovi željeni proizvodi. Izuzetno nas veseli što ljubimcima možemo pružiti vrhunsko iskustvo kupnje, od sada na još jednoj lokaciji, u već trećem Pet centru u Rijeci, u nama dragom gradu u kojem smo među vlasnicima ljubimaca već stekli mnoge vjerne posjetitelje i prijatelje. Naš tim stručnjaka uvijek im je podrška u brizi za njihove ljubimce. Veselimo se i još jačoj suradnji s lokalnom zajednicom i partnerskim organizacijama u Rijeci, s kojima dijelimo važan zajednički cilj, a to je unaprijediti kvalitetu života i promovirati dobrobit ljubimaca kao članova obitelji”, istaknula je Mara Vuković, direktorica marketinga i komunikacija Pet centra.

Svijet najzabavnijih igračaka, najfinije hrane i najbolje usluge

Nova Pet centar trgovina u riječkom ZTC-u kupcima nudi sve za njihove ljubimce na jednom mjestu – omiljene poslastice, hranu optimalne nutritivne vrijednosti, igračke, kao i potpuno opremljenu veterinarsku ljekarnu s veterinarsko-medicinskim proizvodima, antiparaziticima, veterinarskim dijetama i drugim proizvodima. Sve to je tek dio bogate ponude Pet centra, koji svoje kupce uvijek iznenađuje zanimljivim novitetima. A ono što je svim njuškicama i šapicama posebno važno, u Pet centar trgovini rade stručni djelatnici koji ih istinski razumiju i koji će uvijek rado pomoći savjetima i preporukama svim vlasnicima ljubimaca.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže