Povežite se s nama

Mozaik

Lokalpatrioti napravili riječku masku za lice

Objavljeno

na
Posljednjih tjedana u svijetu, pa tako i u Hrvatskoj, vodi se prilično velika rasprava trebaju li svi nositi masku, bila ona zaštitna ili obična, ili to moraju samo one osobe koje su zaražene ili sumnjaju u to.

Postoje određene tvrdnje kako hrvatski dužnosnici ne žele izaći s tvrdnjama da bi bilo dobro da svi nose maske iz jednog vrlo jednostavnog razloga, a to je što ih nema ni približno dovoljno dostupnih na tržištu.

Iako se ne radi o zaštitnoj maski, Lokalpatrioti Rijeka objavili su da je u tijeku proizvodnja dvije verzije maske za lice s riječkim motivima. Za masku posebno ističu da ne štiti od koronavirusa, ali zasigurno ipak može biti korisna iz nekih drugih razloga.

“Izrađena je od tehničkog anti-bakterijskog materijala. Materijal odvaja vlagu na površinu, znači vlaga se ne zadržava i kondenzira u masci pa je bolja od pamučnih. Može se prati na 60 C, no veće temp uništavaju svojstvo materijala pa se ne preporučuje. Najbolje oprati sapunom i nekim sličnim sredstvom, može i alkoholom pa isprati. Na lastiku je i ne radi klempave uši.

Riječani i naš kraj dobili su personalizirane maske što je vrlo rijetko za vidjeti na svjetskom tržištu. Dobavljač je lokalna firma iz našeg kraja koja se bavi specijaliziranom izradom skijaških i biciklističkih odijela pretežno samo za inozemno tržište. Tako da kupnjom izravno im dajemo podršku u ovim kriznim vremenima.  Atraktivne riječke maske su već u  proizvodnji, nakon kojih predstoji kroz koji dan isporuka vama. Cijena je 30 kn. Primamo prednarudžbe.

Naravno maska NE ŠTITI od korona virusa, ali ako ste bolesni poželjno je ponašanje da ne širite kihanjem i svojim govorom kapljičnim putem drugima. Naravno masku možete koristiti svugdje gdje smatrate da bi trebali zaštiti usta od raznih utjecaja prašine i sl. da vam ne ulazi u pluća”, poručuju Lokalpatrioti. Više informacije o maskama možete doznati ovdje.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram