Povežite se s nama

Mozaik

Lokalpatrioti Rijeka predstavili svoju novu modernu web stranicu

Objavljeno

na


Zajednica Lokalpatrioti Rijeka mnogima je poznati po kreiranju atraktivnih majica, šalova, kalendara, šalica, naljepnica, vrećica… Sve naravno u potpunom duhu bogate povijesti Rijeke, a od ovog tjedna napokon se mogu pohvaliti i objavom u javnosti nove i moderne web stranice.

“Trenutno smo jedino mjesto na kojem možete osjetiti duh Riječana/Fiumana kroz ljubav o gradu Rijeci i našem kraju Liburniji (Primorsko-goranska županija). Okupljamo sve ljude koji mu žele dati snagu, energiju i duh, održavat i obnavljat njegov identitet te ljubomorno čuvat i poštivat svoju povijest, kulturu i mentalitet multikulturalnosti uvažavajući ostale. Pročitajte ukratko 100 činjenica o gradu Rijeci. Ako se prepoznate, priključite nam se ili dajte podršku učlanjenjem”, poručuju Lokapatrioti o sami sebi.

Nova web stranica napravljena je zahvaljujući donacijama građana, a evo što tim povodom poručuju:

“Lokalaptrioti Rijeka je najnoviji ali možemo reći trenutno ponosno i najmoderniji portal našeg kraja prilagođen našim potrebama i veličini, ali i samo ogledalo nas.

Portal je napravljen isključivo novčanim donacijama članova. Građani svojem gradu i kraju.

Na početku naslovnice imamo predstavljanje na talijanskom i engleskom jeziku. Željeli smo naš portal otvorit izvan lokalnih okvira. Odnosno otvorit svijetu.

Otvorena je rubrika “100 činjenica o gradu Rijeci” na kojoj se radilo preko 10 godina. Također je dostupna na talijanskom i engleskom jeziku. Riječ je o najzanimljivim događajima u kojim je Rijeka prva na svijetu ili u Hrvatskoj ali i po lokalnim činjenicama po kojima smo posebni. Svaki dan ili u skladu sa slobodnim vremenom bit će objavljena jedna takva činjenica.

Naslovnica pri dnu sadrži brojčanik, članova kluba. Kupnjom članske taj broj se povećava. Učlanite se i dajte podršku, toliko nam potrebnu.

Rubrika najpopularnije sadrži najpopularnije članke svih vremena na portalu od 2012. kad smo dobili mogućnost pisanja objava.

Predstavljena je stranica “Tko su Riječani ? “. Često smo svjedoci onih koji nas ne vole, da kažu da nema Riječana u našem gradu. Odnosno često provociraju Riječane da tamo nema pravih Riječana, misle na Fiumane. Ali nisu svjesni da je svatko došao odnekud pa i oni. Bilo i uvijek će tako biti. Kao i nova generacija Riječana. O tome govori ovaj članak s brdo podataka, koji vremenski prati temu.

U rubrici Fan zona imate dostupnu najnoviju izrađenu zastavu riječke trobojnice kao i desktop pozadinu za vaša računala , mobitele.

Povodom otvorenja novog portala, darujemo sve naše članove KLUBA s 20 % popusta na naše najnovije hudice.”

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže