Povežite se s nama

Vijesti

Lošinjani razočarani kapetanom trajekta koji je odbio pričekati 30-ak sekundi i otišao s Krka

Objavljeno

na

Isplovljavanje trajekta “Bol” iz Valbiske prema Meragu u subotu navečer iznimno je razočaralo brojne mlade nogometaše s Lošinja. Otkrili su to putem društvenih mreža, a razlog je, kako ističu, odbijanje kapetana trajekta da pričeka 30-ak sekundi da se stignu ukrcati. Dok većina kritizira takvo ponašanje Jadrolinije, ima ipak i onih koji ističu kako je kapetan postupio na ispravan način.

Kritiku ekipe mladih nogometaša prenosimo u cijelosti:

“Samo bi se htio ovim putem zahvaliti “kapetanu” trajekta Bol na relaciji Valbiska – Merag što je ostavio 17 djece, 2 trenera i 2 roditelja da čekamo trajekt u 22 h jer nije mogao zaustaviti trajekt na 30ak sekundi da stignemo na trajekt u 20 h. Naime, uzimali smo trčeći pizze za cjelokupnu ekspediciju od 40 ak djece, starijih i mlađih pionira. Stariji pioniri su se sa dva kombija uspjeli ukrcati i zamolili osoblje na trajektu da pricekaju samo da još jedno vozilo pokupi pizze. Kasnili smo doslovno 30ak sekundi.

Nakon cjelodnevnog putovanja, utakmice po kiši i buri, taj “kapetan”, čije ime još tražimo pa ako netko zna neka javi, diže rampu i ostavlja nas. Pitam se da li otočka djeca, igrači NK Lošinja zaslužuju ovakav tretman. Nakon što već godinama redovno odlazimo na utakmice, minimalno jedna ekipa tjedno, da li će netko dići glas za svu otočku djecu koja se bave sportom i da se više ne susreću sa ovakvim scenarijima.

Na fotografiji su dečki, mlađi pioniri koji su danas uspjeli preokrenuti rezultat iz 1:0 u 1:2 te na otok nose 3 boda, na žalost jednim trajektom kasnije.
Oni su dobrog duha i raspoloženja, ali mi treneri se pitamo ima li ovo smisla i da li taj “kapetan” razumije kako je svaki vikend voditi djecu na kopno na utakmice te zašto je tako bešćutno postupio”, ističe u svojoj objavi Petar – Nino Krnić.

Portal Fiuman je o ovoj situaciji poslao upit Jadroliniji čiji ćemo odgovor objaviti odmah po zaprimanju.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram