Povežite se s namaOve subote, 27. siječnja, na RTL televiziji započelo je emitiranje nove sezone reality showa Big Brother. U emisiji koju neki ne vole, neki obožavaju, ali ipak mnogi gledaju, nama će zasigurno biti najzanimljivije pratiti one kandidate koji su stigli sa šireg riječkog područja.

Upravo dvoje stanara koji su dobili priliku prvi ući u kuću stižu iz naše regije. Nakon što smo najprije upoznali Lovranku Nikitu Dajčer, gledateljima se predstavila i Riječanka Bojana Lončarević. Kao posljednji stanar u BB kuću ušao je Nikola Vidović koji je dobar dio svog života proveo u Rijeci i poručio je svima prilikom predstavljanja “Kantrida u srcu”.

NikitaDajcer

Nikita Dajčer

Nikita Dajčer stiže iz Lovrana i vlasnica je kozmetičkog salona, što smatra svojim najvećim uspjehom. ”Počela sam prije 10 godina, doslovno iz ničega. Nisam imala nikakvu financijsku pomoć, jednostavno sam sama sebi rekla: uspjet ćeš sama. I taj neki inat doveo me dovde”, ističe. Iako je vlasnica kozmetičkog salona, njezin je stil, ističe, potpuna suprotnost. ”Tenisice i trenirka, to je moj đir. Štikle sam nosila valjda samo triput u životu”, kroz smijeh govori Nikita koja već  7 godina pleše zumbu i bavi se powerliftingom.

Velika je ljubiteljica životinja, a upravo će joj njezini mnogobrojni ljubimci najviše nedostajati. Niki, kako je zovu najbliži, već je četiri godine u sretnoj vezi, a posebno ističe kako će se truditi da u BB kući ne napravi ništa što bi njezinog partnera moglo povrijediti. S druge strane, gledateljima obećava veliku dozu smijeha, zezancije, pjesme i plesa.

BojanaLoncarevic

Bojana Lončarević

Bojana dolazi iz Rijeke te tvrdi da ima sasvim dovoljno godina za sudjelovanje u Big Brotheru. Sezonski radi u kuhinji u Austriji i to je, kaže, jako ispunjava. Bojana iza sebe ima brak koji nije uspio jer smatra da se prerano vezala te da joj je bolje kad je sama. Njezina najveća životna ljubav je 23-godišnja kći. Kaže da mrzi šoviniste, rasiste, nacionaliste te ljude koji ne vole životinje. ”Mrzim, ali baš mrzim isprazne priče – mobiteli, šminka, trčanje za materijalnim stvarima. Dakle, to me kolje! I da, mrzim bahate ljude, iako sam, moram biti iskrena, i ja bahata”, kaže Bojana.

Ističe voli dominirati, naročito nad muškarcima, no bez problema bi im dozvolila da dominiraju u kući i kućanskim poslovima. ”Za mene bi najgori scenarij mog boravka u BB kući bio da se zaljubim, a najbolji da se ne zaljubim”, zaključuje!

NikolaVidovic

Nikola Vidović

Nikola je rođen u Somboru, do 12 godine živio je u Belom Manastiru, a zatim u Rijeci, Zagrebu i Zadru. Po zanimanju je kuhar, no njegova najveća životna ljubav je glazba. Posljednjih 10 godina pokušava se probiti kao reper, sam piše tekstove, a umjetničko ime mu je Nixara. ”Nisam emotivna osoba i jako se teško vežem za ljude. Srce i emocije prevladavaju samo kad je muzika u pitanju, za sve ostalo tu je mozak”, ističe.

Nikolini roditelji rastali su se dok je bio dijete. Živi s majkom, a s ocem nije u kontaktu. Iako mama baš ne podržava njegovu glazbenu karijeru, Nikola ističe kako mu je obitelj uvijek na prvom mjestu, a mami je zahvalan što mu je tijekom teškog odrastanja pružila sve što je mogla. Nixara je veliki navijač nogometnog kluba Rijeka, a naglašava kako u životu nikada nije rekao niti će reći ‘oprosti’ jer to smatra znakom slabosti.