Povežite se s nama

Sport

Lovro Kitin debitirao u prvoj momčadi Rijeke

Objavljeno

naLovro Kitin, daroviti branič Rijeke, na utakmici 35. kola SuperSport HNL-a u Osijeku upisao je svoj prvi službeni nastup za seniorsku momčad našeg prvoligaša. U 84. minuti trener Željko Sopić s travnjaka je povukao Alena Grgića i u završnici ukazao povjerenje mladom Kitinu koji je, iako po vokaciji središnji branič, zauzeo mjesto na desnom boku.

Lovro je 17-godišnjak koji još uvijek ima pravo nastupa za kadetsku momčad, ali cijelu sezonu je odradio igrajući u juniorskoj konkurenciji i trenirajući s prvotimcima za koje je odigrao i neke pripremne utakmice. Sada je dočekao i priliku za debi u SuperSport HNL-u.

Kitin je s Paga, prvi klub bio mu je NŠK Pag u kojem je prve nogometne korake napravio sa sedam godina. Nastupajući za HNK Zadar, u čije je redove prešao s 12 godina, njegov potencijal prepoznala je Rijeka te je došao na Kvarner i sada upisao premijerni nastup u prvoj momčadi.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže