Povežite se s namaLiburnia Riviera Hoteli lani su u kvalitetniju ponudu uložili više od 80 milijuna kuna, a ako investicijske studije to opravdaju, do 2020. namjeravaju u obnovu i rekonstrukciju objekata uložiti više od 200 milijuna kuna, podatci su iz godišnjega revidiranog financijskog izvješća LRH.

U dijelu izvješća o razvoju tvrtke iz LRH navode da su lani, nakon što je 2015. obnovljen Remisens Hotel Excelsior, nastavili ulagati u obnovu i rekonstrukciju te poboljšavati kvalitetu objekata. U travnju je završena obnova Remisens Hotela Palace-Bellevue, čime je taj hotel postao jedan od važnijih Reminsens brand hotela Opatijske rivijere. Investicija vrijedna oko 55 milijuna kuna obuhvatila je preuređenje soba i zajedničkih prostorija, novi wellness te proširenje i poboljšanje kvalitete sadržaja i usluga.

Potkraj 2016. počela je rekonstrukcija hotela “Ičići”, koji nije radio, u novi obiteljski hotel Giorgio II, s pet katova i 180 soba te plažom i vanjskim bazenskim kompleksom sa sunčalištem i raznim sadržajima za djecu i odrasle. Otvorenje hotela najavljeno je za lipanj ove godine.

Iz LRH ističu da će, ako investicijske studije pokažu pozitivne pomake, nastaviti investicijski ciklus te da će u obnovu i rekonstrukciju objekata u sastavu tvrtke do 2020. uložiti više od 200 milijuna kuna.

Znatnije ulaganje planiraju za uređenje autokampa Medveje te izgradnju novog hotela Remisens Zagreb u Opatiji ako se na mjestu starog hotela Zagreb izmijeni urbanistički plan. Razmatra se i ulaganje u hotel Smart Selection Imperial, koji bi trebao postati reprezentativni Remisens Premium hotel, te za trećinu povećanje kapaciteta hotela Smart Selection Istra, javlja Hina.