Povežite se s nama

Fiuman Plus

Luca Montecchi: DJ karijeru sam započeo 1987. godine u Opatiji, a posebno mi je bio drag Crossroad

Objavljeno

na
Najveći, a sudeći po dosadašnjim povratnim informacijama i najiščekivaniji party ususret prvom adventskom vikendu, zasigurno je onaj u klubu Gervais u Opatiji, u subotu, 26. studenog. Iz Festivala Opatija najavljuju nabrijani audio-vizualni show s dvostruko većim plesnim podijem kojim će rukovoditi dva DJ-a puštajući singlove raznih glazbenih dekada, a sve će kulminirati s dvostruko više zabave!

Odabirom najpopularnijih pop rock vs. dance himni 80-tih, 90-tih i 2000-tih godina, DJ Luca Montecchi i DJ S.a.l.l.e. će od 22 sata naizmjence odmjeravati snagu za pultom i boriti se za rasplesana tijela na „svojoj strani“ glazbenog ringa, sve do posljednjeg beata u 3 sata ujutro. Ulaz je slobodan, sve generacije su dobrodošle! – ističe se u pozivu.

DJ Luca Montecchi praktički je već godinama domaćin na sličnim partyjima u Opatiji, pa je to bio povodom da od njega doznamo neke zanimljive detalje iz vrlo duge i bogate karijere.

“Moja DJ karijera je formalno započela 1987. godine, kao pomoćni DJ u opatijskoj diskoteci Lady Madona. Glavni DJ je tada bio Vjeko Alilović. On me obučio i dao mi priliku. Tu sam ujedno i odradio svoje prve nastupe”, otkrio je Vladimir Miro Paušić, koji je ipak široj javnosti poznatiji kao Luca Montecchi, a evo kako je i došao do tog imena…

“Ime Luca Montecchi nastalo je slučajno i iz potrebe da na nastupima po Njemačkoj imam neko “svjetsko” ime… Bez veze… Luca je upalo po obitelji, a Montecchi radi mojih tadašnjih klupsko glazbenih preferencija – talijanska klupska glazba, odnosno talijanski utjecaj”, rekao je Luca.

Gotovo pa da nema kluba u našoj regiji u kojem nije bio angažiran…

“Počeo sam u Madonni, nastavio u kostrenskom M&M, pa dalje u Milde Sorte i opet u Madonnu. Kasnije ih je bilo puno. Najduže sam se zadržao u Crossroadu u Malinskoj od 2000. do 2010. godine. Kasnije je krenulo Zrće (Noa beach club i Klaypso) i paralelno brojna gostovanja. Svakako bih kao posebno drag izdvojio Crossroad. Tamo sam osim resident DJ-a bio i booking manager i stvarno sam bio povezan s tim clubom”, istaknuo je opatijski DJ, kojemu nije nedostajalo raznih zanimljivih angedota…

“To je noćni život i svašta se događalo. Mnoge angedote i nisu za medije. Mladi smo bili i zabavljali se. Divno je bilo što smo se svi kolege DK-i po klubovima regije družili se i van posla. Nismo si bili konkurenti nego kolege i prijatelji”, poručio je te poslao još jednom pozivnicu za subotnji party u Gervaisu:

“Opatijce ove subote očekuje party sličan onome od prije nekoliko tjedana, ali u proširenom izdanju… I to proširenom u nekoliko smjerova. Glazbeno smo prošli put bili isključivo u 90tim godinama, dok je ovaj put plan da 90te ostanu jezgra, a da se dotaknemo i 80tih i 00tih. Također imam i kolegu DJ-a, Sašu, iskusnog DJ-a koji će mi se pridružiti u mixanju i to na jedan zanimljiv način, ali to je iznenađenje za publiku. Znam i da je organizator osigurao i dodatnu produkciju (više zvučnika i light showa), te veći broj stolova i konobara. Malo me plaši taj ogromni prostor, ali ako Opatijci i njihovi goste pohrle na party kao zadnji put, nema straha da će biti ispunjen. Vrata se otvaraju 22 sata i ostajemo do 03 sata ujutro”, rekao je Luca Montecchi za Fiuman.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram