Povežite se s nama

Vijesti

Lufthansa iduće godine uvodi liniju Frankfurt – Rijeka

Objavljeno

na
Njemačka Lufthansa danas je objavila kako će u ljetnom redu letenja 2021. godine uvesti 14 novih međunarodnih linija iz svoje baze u Frankfurtu. Između ostalih, uvodi se linija Frankfurt – Rijeka.

U ljetnom redu letenja Lufthansa iz Frankfurta prometuje prema 5 destinacija u Hrvatskoj: Zagrebu, Puli, Zadru, Splitu i Dubrovniku, a od iduće ljetne sezone na listu će se dodati šesto odredište u Hrvatskoj – Zračna luka Rijeka.

Na liniji iz Frankfurta ranije je prema Rijeci prometovao Ryanair koji je svoje operacije ove ljetne sezone preselio u Hahn pa je Rijeka bila bez direktnog leta s glavnom frankfurtskom zračnom lukom.

Na liniji između Frankfurta i Rijeke u ljetnoj sezoni 2019. prometovao je i njemački Condor, dva puta tjedno, no ove godine tu liniju nije pokrenuo s obzirom na globalnu pandemiju. Biti će zanimljivo vidjeti hoće li se ova njemačka aviokompanija vratiti u Rijeku u sezoni 2021.

Linija Frankfurt – Rijeka – Frankfurt biti će u prometu od 08. svibnja, jednom tjedno, subotom. Na liniji su najavljeni zrakoplovi tipa A320 koji kod ove kompanije imaju kapacitet od 168 do 180 sjedala.

Nova linija Lufthanse prometovati će u večernjim satima: polazak iz Frankfurta zakazan je u 17:35 sati, a dolazak u Rijeku u 19 sati. Povratni let polijeće iz Rijeke u 20 sati, dok je dolazak u Frankfurt planiran u 21:30. Kompanija ostavlja mogućnost dodavanja još tjednih letova na ovoj liniji, što će prije svega ovisiti o stanju bookinga. Ova kompanija u ljetnom redu letenja prometuje na liniji Munchen – Rijeka, no ove godine ista nije u prometu zbog utjecaja globalne pandemije.

Karte na ovoj novoj liniji već su u prodaji na web stranici Lufthanse, a sve karte kupljene do 31. prosinca ove godine su fleksibilne što znači da putnici imaju pravo na neograničen broj promjena datuma putovanja, javlja Croatian Aviation.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže