Povežite se s nama

Vijesti

Lufthansa se ove godine neće vratiti u Rijeku

Objavljeno

na
Kako je potvrđeno iz Lufthanse, kompanija u ovogodišnjem ljetnom redu letenja neće prometovati na liniji Munchen – Rijeka.

Lufthansa je uvela prvu liniju prema Rijeci iz svoje baze u Munchenu prošlog ljeta, te je linija bila u prometu od kraja svibnja do listopada 2019. godine. Na liniji su prometovali zrakoplovi tipa CRJ9 jednom tjedno, subotom u večernjem terminu.

Na istoj liniji prometuje i Croatia Airlines, tri puta tjedno, zrakoplovom tipa DashQ400 no linija je obustavljena u trenutku izbijanja pandemije i još nije vraćena u promet. Lufthansa i Croatia Airlines na liniji Munchen – Rijeka – Munchen imaju sklopljen code-share ugovor.

Lufthansa je potvrdila kako u ljetnom redu letenja ove godine neće pokrenuti liniju Munchen – Rijeka, već će se na istu planira vratiti u ljeto 2021. godine, no zato će prometovati prema Zagrebu, Zadru, Puli, Splitu i Dubrovniku.

Poslali smo upit u Croatia Airlines vezano uz početak prometovanja na liniji Munchen – Rijeka, no do zaključenja ovog članka nismo zaprimili odgovor, javlja portal Croatian Aviation.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže