Povežite se s nama

Vijesti

Lufthansa se ove godine neće vratiti u Rijeku

Objavljeno

na
Kako je potvrđeno iz Lufthanse, kompanija u ovogodišnjem ljetnom redu letenja neće prometovati na liniji Munchen – Rijeka.

Lufthansa je uvela prvu liniju prema Rijeci iz svoje baze u Munchenu prošlog ljeta, te je linija bila u prometu od kraja svibnja do listopada 2019. godine. Na liniji su prometovali zrakoplovi tipa CRJ9 jednom tjedno, subotom u večernjem terminu.

Na istoj liniji prometuje i Croatia Airlines, tri puta tjedno, zrakoplovom tipa DashQ400 no linija je obustavljena u trenutku izbijanja pandemije i još nije vraćena u promet. Lufthansa i Croatia Airlines na liniji Munchen – Rijeka – Munchen imaju sklopljen code-share ugovor.

Lufthansa je potvrdila kako u ljetnom redu letenja ove godine neće pokrenuti liniju Munchen – Rijeka, već će se na istu planira vratiti u ljeto 2021. godine, no zato će prometovati prema Zagrebu, Zadru, Puli, Splitu i Dubrovniku.

Poslali smo upit u Croatia Airlines vezano uz početak prometovanja na liniji Munchen – Rijeka, no do zaključenja ovog članka nismo zaprimili odgovor, javlja portal Croatian Aviation.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram