Povežite se s nama

Vijesti

Lukanović komentirao pobjedu na SDP-ovim izborima, Braut mu čestitao

Objavljeno

na
Ivica Lukanović postao je novi predsjednik županijske organizacije SDP-a u PGŽ-u zahvaljujući pobjedi na subotnjim unutarstranačkim izborima.

“Dobio sam glasove i veliko povjerenje članica i članova SDP-a i na tome sam jako zahvalan. Čestitam ovim putem kolegi Brautu na vrlo lijepom rezultatu i želim mu puno uspjeha na poslu zamjenika župana.

Od mene kao i na svim dosadašnjim poslovima do sada, možete očekivati ozbiljan angažman i jasnu viziju. Tražiti ću od kolegica i kolega sinergiju, graditi slogu i zajedništvo i biti otvoren za nove ideje i nove ljude koji će donijeti zajednici novu vrijednost…

Dobijam na stotine poruka sa čestitkom i sa podrškom i to sa raznih strana i od raznih ljudi i to je jasan znak da sam na dobrom putu! Najavio sam sa svojim timom PROMJENU i ona će se dogoditi! Hvala Vam svima…”, poručio je Lukanović.

Na pobjedi mu je čestitao i protukandidat Vojko Braut koji je imao potporu aktualnog župana Zlatka Komadine.

“Čestitam Ivica Lukanović na izboru i želim mu svu sreću u budućem radu. Zahvaljujem se svim članicama i clanovima SDP-a na podršci, nadam se da Vas nisam razočarao.

Posebno sam ponosan što smo unatoč trudu nekih čija imena više nisu vrijedna spomena ostvarili premoćnu pobjedu u Rijeci. Hvala svima koji su svoje vrijeme i entuzijazam uložili u ovu kampanju, hvala Dejanu što me trpio i hvala Mario Kružić i Marko Mataja-Mafrici, sjajni ste drugovi i prijatelji.

I za kraj, hvala Zlatko Komadina na podršci, idemo dalje. Nema predaje”, istaknuo je Braut.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram