Povežite se s nama

Vijesti

Lukanović pobjedom nad Brautom postao novi predsjednik SDP-a PGŽ

Objavljeno

na
Ove subote u SDP-u su se održavali unutarstranački izbori, a našoj regiji daleko najviše pažnje plijenili su izbori za novog predsjednika županijske organizacije PGŽ. Dugogodišnji župan Zlatko Komadina odlučio je napustiti tu funkciju te je dao snažnu potporu svom dožupanu Vojku Brautu, dok je s druge strane Ivica Lukanović oko sebe okupio Sandru Krpan, Sašu Đujića i Mateja Mostaraca.

Neslužbeni rezultati otkrivaju da je Lukanović odnio pobjedu u neizvjesnoj utrci sa 603 prema 568 glasova.

“Cijeli moj život posvećen je gradnji sloge, povjerenja, zajedništva i izvrsnosti! To želim utkati i u stranku u kojoj sudjelujem već 30 godina. Želim staviti građane na prvo mjesto i ugasiti previranja i klanovska nadmudrivanja koja izjedaju SDP već dugi niz godina. Pojačat ćemo općinske i gradske organizacije jer samo jaki i dobro organizirani možemo ponuditi kvalitetne ljude koji će voditi lokalne zajednice. Složili smo tim izuzetnih ljudi koji mogu donijeti iskorak. Odlikuje nas dobra i snažna energija vjera u bolje i sretnije društvo i optimizam koji želimo prenijeti na cijelu zajednicu”, poručio je Lukanović u svom posljednjem obraćanju prije održavanja izbora.

Predsjednik riječkog SDP-a ostaje i dalje Marko Filipović, a svoje predsjedničke funkciju u Opatiji i Kastvu zadržali su također Fernando Kirigin i Matej Mostarac.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram