Povežite se s nama

Mozaik

Mali Mandrać u Voloskom unatoč lošem vremenu okupio veliki broj djece

Objavljeno

na
Stanovnici Voloskog već 33. put glavni su organizatori ove ugledne i međunarodne likovne manifestacije. Njihovo nadaleko poznato gostoprimstvo, umjetnički šarm, privlači mnogobrojne likovne umjetnike iz Hrvatske i inozemstva koji su ponovo došli po dozu inspiracije na ovo čarobno mjesto.

Na „Mandraću 2018“ posvećenom 160. obljetnici rođenja uglednog opernog skladatelja Giacoma Puccinija imali smo priliku, bez obzira na nestabilno vrijeme, vidjeti pregršt zanimljivih radova na temu klasične glazbe cijenjenog skladatelja.

Mali slikari su se u subotu, na međunarodnom natječaju Mandrać i ove godine okupili u velikom broju. Prijavilo se čak 58 sudionika iz Austrije, Italije, Ukrajine i svih krajeva Hrvatske. Kao i svake godine, u organizaciji Zajednice Talijana Opatija, natjecatelji su podijeljeni u dvije kategorije. U mlađoj kategoriji, od 5 do 10 godina nagrađeni su Nikola Muhović (7), Alegra Lozić (8), Grga Kunić (8), Maja Subotić (9), Lorena Čolić (6), Val Gabrijel Ćulumović (5), u kategoriji djece starije od 10 godina nagrađeni su Ira Crljen (12), Stella Matić (15), Kim Bendeković (14) i Emili Šebalja (15). Posebno priznanje primaju najmlađi sudionici Aron i Ruben Užarević, Marul Novaković te Jan Brajković.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram