Povežite se s nama
Posljednja dva dana malom Riječaninu Mauru i njegovoj obitelji  život je pun strepnje i straha. Naime, ovih dana Mauro je završio na hitnoj gdje su mu liječnici s pomoću RTG-a ustanovili da je došlo do pomaka fiksatora što je uzrokovalo hematom.

Mauro trenutno čeka termin za neophodni operativni zahvat u Beču. Zbog strogog mirovanja ne može ići u školu, igrati se s prijateljima i trčati.

Unatoč situaciji u kojoj se našao, Mauro je i dalje pozitivan. Nema suza, nema plakanja, slaže puzzle i igra igrice, cijeli dan priča o operaciji iako ga je malo strah. O stanju kosti  i mogućim posljedicama na proces okoštavanja, obitelj će znati tek kada ih prime u bolnicu u Beču. Za sada još uvijek ne znaju težinu operativnog zahvata i koliko će vremena trebati za oporavak, a o tome svemu ovisi duljina boravka u bolnici.

Mnogi su ljudi opet pokazali da imaju humanitarno srce. Kao što znate Maurovo liječenje je financijski vrlo zahtjevno i skupo, samo dan bolnice iznosi više od 900 eura. Nažalost obitelj nije u mogućnosti sama podmiriti sve troškove te stoga mole za pomoć. Maurova noga je u takvom stanju da vremena za čekanje jednostavno više nema.

Mauru mozete pomoći uplatom na broj žiro računa: HR14 2500 0093 1041 7266 2, otvorenog u Addiko banci na ime Kristian Barak s naznakom Pomoć za malog Maura Baraka.