Povežite se s nama

Vijesti

Mali Zamećani darovali sliku policijskim službenicama

Objavljeno

naU sklopu preventivnih aktivnosti namijenjenih građanima različitih dobnih skupina, policijski službenici Odjela prevencije Policijske uprave primorsko-goranske  koncem ovog tjedna su posjetili još jedan riječki dječji vrtić te se družili s djecom.

Dječji vrtić „Zamet“ posjetile su policijske službenice Antonija Ferenčak i Nives Kajfeš Grčko te održale dva predavanja kojima je prisustvovalo 44 djece s odgajateljicama Marijom Vidas, Tinom Zoretić, Esterom Mušanović i Majom Gazin.

Već u dvorištu dječjeg vrtića policijske službenice dočekalo je iznenađenje –  djeca i odgajateljice su ih dočekale s prigodnim poklonom, slikom koju su djeca izradila na temu „Policajac – moj prijatelj“.

Zahvalivši na ugodnom iznenađenju i lijepom poklonu, policijske službenice razveselile su djecu pokazavši im službeno vozilo u koje su oni posjedali s nestrpljenjem i zanimanjem, razgledajući što sve ima unutar vozila.

Nakon razgledavanja vozila policijske službenice su održale predavanje na temu „Policajac –  moj prijatelj“, u sklopu kojeg su djeca imala priliku upoznati se s policijskom opremom (službena kapa, palica, lisice), kao i policijskim poslovima te važnosti policijskog djelovanja za sigurnost cjelokupne zajednice.
Također, održale su im predavanje o  sigurnosti djece u prometu kojom prilikom su im pokazale reflektirajući policijski prsluk i stop palicu. Na kraju predavanja policijske službenice su djeci objasnile zašto je u policijskom poslu važan otisak prsta. Svako dijete  je na obrazac „Moj prvi otisak“ dalo svoj otisak prsta, a obrazac će ponijeti kući kao uspomenu na zanimljivo i poučno druženje s policijom.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram