Povežite se s nama


Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već petu godinu organizira pod okriljem Sportskih igara mladih, a ove godine pohodit će čak 80 gradova u Hrvatskoj.

Datumi i lokacije kvalifikacijskih turnira u Primorsko-goranskoj županiji su:

2.4. Novi Vinodolski
3.4. Rijeka
5.4. Krk
6.4. Lovran

Kvalifikacijski turniri u gradovima  razigravat će se u ožujku, travnja i svibnju nakon čega će uslijediti županijska finala. Velika državna završnica na rasporedu je u lipnju, a pobjednici će predstavljati Hrvatsku na međunarodnom finalu u kolovozu u Splitu. Procjena je da će ove godine u Coca-Cola Cup turniru sudjelovati više od 35 000 djece i mladih.


Prijave su moguće do termina natjecanja u pojedinom gradu na: http://prijava.igremladih.org ili direktno kod koordinatora natjecanja za Primorsko-goransku županiju: Damir Kraljić 095/900-1939, damir.kraljic76@gmail.com. Ekipe se mogu prijaviti i na sam dan natjecanja na lokaciji turnira. Prijave na turnir su besplatne i moguće su za 2 dobne kategorije: U-15 (2003. godište i mlađi) i U-18 (2000. godište i mlađi). Svaka ekipa može sudjelovati maksimalno s 10 igrača i voditeljem (odrasla osoba).