Povežite se s nama

Sport

Marijan Mance pojačao trenerske redove košarkaškog kluba FSV

Objavljeno

naIz riječkog košarkaškog kluba Flumen Sancti Viti pohvalili su se prilično znajčajnim trenerskim pojačanjem u svojim redovima. Za njihove košarkašice ubuduće će, naime, biti zadužen trener Marijan Mance iza kojeg je prilično veliko iskustvo na klupi KK Kvarner 2010, ali i mlade hrvatske reprezentacije.

“S radošću i ponosom objavljujemo da nam se u ženskom dijelu FSV-a u nadolazećoj sezoni priključuje Marijan Mance, bivši trener KK Kvarnera 2010 i U-18 mške reprezentacije Hrvatske. Uključuje se u rad mlađih kategorija u klubu, kao i individualan rad sa starijim igračicama. Iskreno vjerujemo u kvalitetnu suradnju te se nadamo da će obje strane biti u mogućnosti tu suradnju i proširiti u budućnosti. Mance je kao igrač nastupao za nekadašnju ekipu Kvarnera (Sava Osiguranje, Triglav Osiguranje), Cibonu, Union Olimpiju, PAOK i Zagreb”, poručuju iz FSV-a.

Uz dolazak Mancea, čelnici kluba ističu i kako se nadaju još jednom dodatku u trenerskome dijelu u narednim danima čime bi zaokružili ovu pozitivnu priču.

 

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2023.
Prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. od dana 29.11.2023.godine ponovno radi po uobičajenom radnom vremenu, i to od ponedjeljka do petka od 6:30-19:30 sati, a subotom od 7:30-16:30 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti i putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže