Povežite se s nama

Mozaik

Marin Ćuk Vurnek više od tri sata je snimao novogodišnju noć u Opatiji, a rezultat je ovaj sjajni video

Objavljeno

naOpatijski fotograf i snimatelj Marin Ćuk Vurnek, za razliku od velike većine ljudi, odlučio je najluđu noć u godini provesti radno. Uzeo je svoju opremu i uputio se u šetnju Opatijom koja je potrajala nešto malo više od tri sata. Malo bi bilo reći da je rezultat ispao odličan. Petominutni video pobrao je brojne komplimente, a najbolje da pročitate što je Ćuk Vurnek poručio u uvodu objave videa, a zatim ga i pogledate.

“Iako Nova godina nije više skroz tako nova, sjećanja bez daljnjeg ostaju. S moje strane, prvo prednovogodišnje sjećanje je da je malo nedostajalo da ista bude doslovno prespavana. Međutim, 20 minuta do ponoći, neka znatiželja je ipak prevladala san, učinivši da unutar pet minuta iskalibriram opremu i žurnim se korakom uputim na Lungo mare – gdje i videografski dočekah prvi vatrometni spektakl.

Malo više od tri sata slobodne videografske šetnje kasnije, bivajuć povučen neupitnom novogodišnjom atmosferom, raznorazne spontano zabilježene crtice zaslužne su za završni izgled ovog videa, u koji je ušla solidna doza vremena i truda za slaganje i poliranje obradom izazovnog lowlight materijala (većina kadrova na nemalih iso 12800) – prije nego ga se uobličilo u konačnu formu.

Pa uključite zvuk, odaberite 1080p za najbolju kvalitetu – i dijelom nanovo proživite kako je Opatija ušla u 2019. – s ljubavlju i energijom kojima nadam se i sam video svjedoči”, poručio je Ćuk Vurnek.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Marketing
Marketing

Facebook

Instagram