Povežite se s nama

Vijesti

Marin Miletić pokrenuo Facebook grupu i u desetak dana prikupio preko šest tisuća članova

Objavljeno

na

Bivši riječki vjeroučitelj Marin Miletić sredinom ožujka gostovao je u vrlo gledanoj HTV-ovoj emisiji “Nedjeljom u 2” kod voditelja Aleksandra Stankovića te je tom prilikom najavio i službeni ulazak u svijet politike kao član Mosta nezavisnih lista.

Takva njegova najava izazvala je različite reakcije na društvenim mrežama, no ono što je vjerojatno Miletiću puno bitnije, tih reakcija bilo je popriličan broj.

Svega par dana nakon najave političkog angažmana, Miletić je na Facebooku osnovao novu grupu pod nazivom “Podrška Marinu Miletiću u borbi za slobodu!”. U svega devet dana od osnivanja grupa je privukla već malo preko šest tisuća članova, a osim političkih poruka, očito je kako je grupa prilično okrenuta vjeri. Gotovo svakodnevno imaju zajedničke molitve online i čitanje Biblije.

“Ako nam slobodu oduzmu, što nam ostaje? Sloboda je preduvjet svega drugoga! Blaženi Stepinac je rekao: “Bog ne trpi one koji miruju, a predodređeni su za borbu.” Šesnaest godina zalagao sam se za bolje i pravednije društvo odgajajući naše mlade kao vjeroučitelj i nacionalni voditelj katoličkih skauta. Sve te godine gradio sam mostove s onima kojima je na srcu ljubav, obiteljske vrednote, zajedništvo, prijateljstvo s braćom i sestrama pripadnicima drugih vjera. Onda su me pokušali ušutkati, a ustvari su me samo potaknuli da krenem još odlučnije u borbu. Sada je došao trenutak kada ću se za slobodu govora, za slobodu mišljenja, za naše mlade, ugrožene i potrebite boriti kroz Most. Hvala vam svima na potpori, preporučite ovu grupu svojim prijateljima i pridružite mi se! Da stojimo jedan uz drugoga za naše ideale, za domovinu za slobodu!”, navodi Miletić u opisu svoje grupe.

Samo tijekom petka u grupi je bilo čak oko 130 različitih objava, a prevladavaju objave vjerske tematike.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram