Povežite se s nama

Izbori

Marko Filipović: Imam jasan plan za Rijeku, ali želim čuti i glas građana!

Objavljeno

na

Riječanke i Riječani će ovih dana u poštanskim sandučićima, ali i u šetnji gradom dobiti kartoline SDP-ovog kandidata za gradonačelnika. Na njih će moći napisati svoje prijedloge za razvoj grada.

Moj prijedlog kako pojačati Rijeku – piše tako na poleđini kartolina koje građanima Rijeke dijeli kandidat za gradonačelnika Marko Filipović. Jedan je to od načina na koji se može čuti i glas Riječana, pozvanih da svoje ideje i prijedloge za napredak grada jednostavno zapišu, a Filipović tvrdi – baš svaka će biti pročitana i uzeta u obzir.

“Više sam puta naglasio – znam kako sustav funkcionira, znam što je dobro u gradu, ali znam i što treba mijenjati. Imam jasan plan za Rijeku i što je najvažnije, znam kako ga ostvariti. Program ću predstaviti uskoro, ali prije toga želim čuti i glas Riječana jer želim biti gradonačelnik koji ne samo da sluša, već i čuje svoje sugrađane. Zato vas pozivam da na poleđinu ovih kartolina napišete svoje prijedloge za jaču Rijeku”, rekao je Filipović koji je u gradski đir krenuo uz podršku kandidatkinje za zamjenicu gradonačelnika Sandre Krpan, potpredsjednika GO SDP-a Rijeka Vojka Brauta i članova FM SDP-a Rijeka, na čelu s predsjednicom Ivanom Pricom.

Ekipa je prošetala riječkom tržnicom, a kartoline su, čini se, itekako dobro prihvaćene među građanima. U narednim danima akcija “želimo čuti i vaš glas” se nastavlja, tako da – čekajte svoju kartolinu, pripremite prijedloge, olovke u ruke i pišite!

Prijedloge možete poslati i putem kontakt forme na web stranici te mailom na info@markofilipovic.hr.

Budite dio stvaranja novog ritma grada!

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram