Povežite se s nama

Vijesti

Marko Križanec izabran za novog direktora Energa

Objavljeno

na
Na danas održanoj Skupštini Trgovačkog društva Energo, Marko Križanec izabran je za novog direktora te tvrtke.

Križanec je izabran temeljem provedenog javnog natječaja koji je raspisan zbog odlaska dosadašnjeg direktora Energa Sanjina Kirigina u zasluženu mirovinu.

Na natječaj je stigla jedna prijava nakon čega je Povjerenstvo za provedbu natječaja za izbor i imenovanje direktora TD Energo utvrdilo da je prijava Marka Križaneca potpuna te da je zadovoljio sve natječajem propisane uvjete. Povjerenstvo je utvrdilo i da kandidat Križanec udovoljava zahtjevima radnog mjesta direktora Energa i to na temelju svojih stručnih znanja, vještina i radnog iskustva te je predložilo Skupštini da ga izabere na ovo radno mjesto odnosno da se s njim sklopi ugovor o radu. Na sjednici održanoj 22. ožujka 2023. Skupština je to i prihvatila, a Marko Križanec vodstvo Energa preuzima 27. ožujka 2023.

Na Skupštini je naglašeno i kako Marko Križanec preuzima vođenje Energa u vrijeme globalne energetske krize odnosno u izuzetno zahtjevnom trenutku za to trgovačko društvo, ali i da očekuju da će zbog svog znanja i iskustva novi direktor znati uspješno odgovoriti na sve izazove s kojima se danas susreće energetski sektor pa tako i Energo.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže